Iată ce prevestesc runele lui Voropchievici pentru prima lună din anul 2021

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat sâmbătă seară, la emisiunea „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, horoscopul runelor pentru prima lună din anul 2021.  Începutul de an vine cu schimbări majore pentru unele zodii și cu dezamăgiri pentru altele. 

BERBEC  – Salt rapid calitativ în existența voastră, dați lovitura și vă îmbogățiți.

 TAUR – Lună grea, măsurați-vă forțele, dozați-vă puterea pentru că aveți de tras, e o lună complicată și pe latură de sănătate.

GEMENI – Sunt puși pe ceartă, pe harță, o mică bătălie, dar dacă sunteți calmi și liniștiți nu trebuie să vă îngrijorați pentru că veți câștiga sigur.

RAC – Poate afla niște adevăruri importante cu marcaj pe viață care îi pot schimba viața sau i-o pot da peste cap pur și simplu.

LEU – Cum se termină anul 2020…

FECIOARĂ – E pe punctul de a începe o viață nouă, o revigorare pe toate planurile: fizic, psihic, financiar și amoros.

BALANȚA – Să nu se miște prea tare, să aibă răbdare, să nu forțeze prea tare mâna norocului pentru că toate lucrurile bune vin la cei care au răbdare.

SCORPION – Are două variante: ori se mută dintr-o casă, ori își schimbă locul de muncă. Alege din cele două varianta cea mai bună.

SĂGETĂTOR – Aveți grijă! Ați mâncat prea mult de sărbători, sunteți pe o pojghiță de gheață, fiți prudenți. Atenție ce faceți cu banii care v-au rămas.

 CAPRICORN – Să stea acasă în așteptarea unor schimbări importante cât de curând în luna ianuarie.

VĂRSĂTOR – Are o lună de mesaje, atenționări, iubire, dragoste, tot ce își doresc ei.

PEȘTI  – Iar o lună bună: fertilitate și belșug. De la începutul anului, visele voastre se împlinesc, ce să vreți mai mult de atât!