Scena politic din România fierbe în ultimele zile şi e pe cale să producă scimbări radicale pentru toţi românii. În timp ce partidele parlamentare se ceartă pe putere şi uită să facă ceva pentru cei care i-au ales în Parlamet, un nou partid se dezvoltă în fiecare zi astfel că a ajuns să devină a şaptea forţă politică din România iar potenţialul de creştere este uriaş.

Cine s-ar fi aşteptat ca politicienii să primească lovitura de graţie care îi va lăsa în afara politicii româneşti. Au crezut că sunt invincibili şi că nimic nu îi poate învinge şi s-au înşelat. Ca un tăvălug vine peste ei Noua Românie, partidul românilor sătui de hoţiile politicienilor.

Nimeni nu a crezut în ei, nu au dat doi bani pe ei, iar acum sunt de neoprit, s-au extins în toată ţara şi chiar în Diaspora. Au crezut în acest proiect, au muncit zi de zi, în ultimii doi ani, au pus mână de la mână, iar acum sunt bucuroşi că minunea prinde contură şi că tot mai mulţi români doresc să li se alăture.

PNR, singurul partid din România creat de la zero şi care nu acceptă traseişti politici în rândurile sale, cheamă românii la implicare.

Dacă te-ai săturat să fii condus de corupţi şi incompetenţi, acum este momentul să iei acţiune şi să te alături echipei Noua Românie.

Implică-te, decide şi asumă-ţi schimbarea în propria ta ţară.

Numărul parlamentarilor se va reduce cu 60%, iar mandatele se limitează la maxim două. Aceste modificări sunt propuse spre adoptare în Parlamentul României, de către Partidul Noua Românie.

Astfel s-ar reduce cheltuielile parlamentare cu 60% şi cei aleşi în funcţii de senator şi deputat vor fi mai bine preătiţi şi mai uşor cunoscuţi de români.

PNR propune şi ca parlamentarii să îşi piardă mandatele dacă pleacă din partidul pe listele căruia au fost aleşi. Prin această măsură se combate traseismul politic.

PNR va anula şi pensiile speciale pentru parlamentari şi aleşii locali.

Poţi să te alături echipei PNR, doar dacă ai 18 ani şi în ultimii 7 ani nu ai mai fost membru în alt partid.

Înscrierea se face doar online pe site-ul oficial, iar cotizația anuală de 60 lei  se achită doar prin bancă, o dovadă de transparență totală.

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Înscrie-te în Noua Românie și ia parte la adevărata schimbare a țării.   

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.