Caroline Wozniacki, încă lider mondial până pe 26 februarie 2018, i-a transmis un mesaj Simonei Halep după ce românca s-a retras în semifinale la Doha din cauza unei accidentări.

Peste câteva zile, Caroline Wozniacki va pierde locul unu mondial după doar o lună de stat în fruntea tenisului feminin.

Dnaeza a explicat, imediat după ce a plecat învinsă de la Doha şi a pierdut primul loc mondial în faţa Simonei Halep, că obiectivul său nu este şefia tenisului feminin, ci un parcurs bun la Indian Wells şi Miami. De asemenea, daneza a avut şi eu mesaj pentru sportiva din Constanţa.

Daneza a reacţionat fair-play, a transmis un mesaj în acest sens, dar a vorbit şi despre problemele medicale ale rivalei sale: Ştiu că Simona are o echipă bună în jurul ei şi sunt convinsă că se va întoarce rapid pe teren şi va fi jucătoarea pe care o ştim cu toţii. Sper să aibă parte de o recuperare cât mai bună şi cât mai rapidă şi o aştept din nou pe teren, gata de luptă. Nu este niciodată plăcut să fii accidentată, aşa că îi doresc tot binele.

Simona Halep a suferit o inflamaţie la degetul patru al piciorului drept şi s-a retras de la turneul de la Dubai. Românca ar putea să fie aptă de joc abia la turneul de la Indian Wells care începe pe 5 martie.