Iată ce mănâncă Gina Pistol la filmările emisiunii „Chefi la cuțite”

Iată ce mănâncă Gina Pistol la filmările emisiunii „Chefi la cuțite”
loading...

Filmările pentru cel de-al cincelea sezon ,,Chefi la cuțite” au început deja, iar chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu s-au întors la masa jurizării, unde zi de zi degustă preparate delicioase.

Tentațiile sunt mari, iar mirosul apetisant îmbie întreaga echipă să încerce combinații inedite, pregătite special de concurenții pasionați de arta culinară. Gina Pistol, frumoasa prezentatoare a emisiunii, are o siluetă de invidiat pe care și-o menține fără probleme chiar și atunci când este înconjurată de tentații cu multe calorii.

,,Toți au impresia că la filmări ne înfruptăm din toate preparatele pe care le pregătesc concurenții, dar nu este deloc așa. Eu trebuie să fiu alături de susținători, să surprind reacțiile celor care participă și să aflu povestea din spatele fiecărei farfurii. Pentru că programul este încărcat, fiecare își ia pauză de masă atunci când are timp, iar ,,răsfățul culinar” stă de cele mai multe ori într-o farfurie de roșii proaspete și brânză de capră.”, afirmă Gina.

Poftele chefilor sunt pe cât se poate de normale, iar în pauzele de filmări degustă preparate la care nimeni nu s-ar aștepta. Ouă ochiuri, brânza de capră, carnea la grãtar și legumele sunt cerințele de sezonul acesta ale celor trei jurați, dar Cătălin Scărlătescu pare să aștepte cu nerăbdare o porție de scoici, preparatul pe care nu ar putea vreodată să-l refuze. Și pentru că bucătăria este locul unde se întâmplă numai lucruri magice, inclusiv cei din echipă au trecut la cratiță în culise, la un banc de lucru special amenajat. Însă nici acolo nu își găsește loc fine dining-ul, ci mâncarea tradițională, care este pe gustul fiecăruia: ciorba de legume, mămăliga cu brânză și smântână, sau varza călită fiind doar câteva exemple.

Emisiunea „Chefi la cuțite” revine la Antena 1 din această primăvară.

chefilacutite

Categorii: FUN NEWS

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Comentarii

  1. foreverunfocused
    foreverunfocused 8 martie, 2018, 08:54

    De ce să te mire carnea de porc? Sunt budhiști, nu musulmani, deci mănâncă orice fel de carne, ca și noi. Ciupercile apar la multe feluri de mâncare dar e și o preferință a mea, asta am comandat. Sunt și multe legume proaspete și condimente mai specifice. Locurile în care am mâncat sunt și ele adaptate probabil gusturilor mai occidentale, pentru turiști, așa cum și în Europa bucătăria asiatică este adaptată gustului nostru. Eu nu sunt o gurmandă și nu mă atrag „aventurile culinare, deci nici n-am căutat exotismele. In locurile în care mănâncă ei le poți însă găsi. Intr-adevăr, mirodeniile pot face diferența dar nici cu ele nu-mi place să exagerez. Mulțumesc pentru comentariu.

    Reply this comment

Scrie un comentariu

<