Premierul desemnat al României, Sorin Grindenau, a avut pe post de consilier, o balerină sexy care îl sfătuia de zor. Roxana Ștefania Dinu este sexy consiliera lui Sorin Grindeanu.

Primul ministru bănățean al României preferă să fie ”consiliat” de o balerină blondă și sexy.

propunerea Coaliției PSD-ALDE pentru fruncția de prim-ministru, are în cabinetul său parlamentar o jună balerină, fără nici un fel de studii de specialitate.

Potrivit site-ului specialarad.ro , Sorin Grindeanu s-a lăsat pe mâna acestei dansatoare pentru declarațiile sale politice.

Roxana Ștefania Dinu, în vârstă de 26 de ani, dansatoare profesionistă, a „aterizat” la cabinetul parlamentar al lui Grindeanu, imediat după ce PSD-istul a ajuns ministru pentru Societatea Informațională.

În februarie 2015, proaspăt numit șef peste serviciile de comunicații din România, pe Grindeanu nu l-au mai satisfăcut cei patru consilieri pe care îi avea la biroul parlamentar și a considerat că mai are nevoi de unul, respectiv de Roxana Ștefania Dinu. De profesie balerină, aceasta ar fi ajuns peste noapte consilier parlamentar.

„Eu mă ocup de declarații politice, studii documentare, pregătesc materiale, propuneri legislative”, a spus Roxana Dinu, citată de specialarad.ro.

Grindeanu a recunoscut că balerina i-a fost consilieră și a precizat că aceasta a lucrat cu conveție civilă, la fel ca ceilalți patru angajați de la cabinetul parlamentar

Acum că a ajuns prim ministru, oare câte consiliere sexy și blonde își va lua la Palatul Victoria domnul Sorin Grindeanu?!

roxana-dinu