Apar primele informaţii despre ce au descoperit medicii legişti în urma necropsiei cadavrului lui Răzvan Ciobanu. Medicii legiști din Constanța ar fi găsit droguri în sângele creatorului de modă.

Aşa cum era de aşteptat, Răzvan Ciobanu consumase droguri înainte de a se urca la volanul maşinii.

La un prim test rapid al sângelui, medicii ar fi găsit substanțe halucinogene.

Urmează să se stabilească concentraţia drogurilor şi tipul acestora şi dacă şi în ce fel au contribuit aceste substanţe la producerea accidentului.

Potrivit anchetatorilor, Răzvan Ciobanu scria un SMS înainte de a produce tragicul accident în care și-a pierdut viața.

„M-am pierdut in pula mea! Nu stiu unde sunt!” a fost mesajul lui Răzvan Ciobanu, pe care surse din Poliţie sustin ca acesta l-ar fi scris dar nu a mai apucat să-l trimită.

Poliţiştii au descoperit în maşina în care a murit Răzvan Ciobanu, o carte de identitate care aparţinea altui bărbat. În urma verificărilor, actul de identitate este al unui bărbat din Călărași.

Cartea de identitate aparține lui Iulian Cercel, născut în 1980 și care locuiește în București. Bărbatul este iubitul femeii care i-a împrumutat mașina lui Răzvan Ciobanu,

Maşina, un Range Rover, în valoare de 100.000 de euro, aparținea lui Mădălina Ignatuc, iubita lui Iulian Cercel. Accidentul s-a produs între localitățile Năvodari și Săcele din județul Constanța.

La aflarea veştii, proprietara maşinii a avut o reacţie cinică.

„Să vedem cine o să mă despăgubească. Nici nu-l cunosc personal pe Răzvan Ciobanu”, a spus Mădălina Ignatuc, potrivit libertatea.ro.

Poliţiştii au stabilit că Răzvan Ciobanu nu purta centură de siguranţă în momentul producerii accidentului, el fiind proiectat prin unul din geamurile autoturismului, care s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac de pe câmp.