Iată ce adevăruri ascund runele numerologului Mihai Voropchievici pentru anumite zodii

Runele lui Mihai Voropchievici prevestesc veşti fabuloase pentru nativii din vărsător în săptămâna ce vine. Previziunile au fost făcute de numerolog, sâmbătă seară, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, prezentată de Cătălina Porumbel.

TAUR: Taurul e supărat. A întârziat la o întâlnire, vine nervos și spune așa: Mobilizați-vă toate forțele să susțineți o mică bătălie.Un fel de uragan, dar dacă sunteți calmi, ați rezolvat totul. Încercați să vă calmați, nu ridicați tonul. și toate problemele voastre care vi se par de nerezolvat se rezolvă cxa prin farmec.

GEMENI: Mobilizați-vă toate forțele pentru consolidarea poziției în familie, societate și la serviciu.

RAC: Poate schimba locul de muncă, sau poate schimba pentru o perioadă scurtă  locuința. Poate pleca într-o excursie, poate se duc la rude, dar la fel de bine sunt raci care vor să-și cumpere o casă. Veți acționa fantastic de benefic în problemele care vă interesează.

LEU: Își pune coada pe spinare și pleacă la plimbare. Astrele vă anunță o călătorie.

FECIOARĂ: O dragoste nouă, fierbinte, ceva pasional.

BALANȚĂ: Relaxare, fără a ne face griji, spaime, frici, probleme, vizavi de starea de sănătate, a unui  membru al familiei, a unui prieten, a unei rude.

SCORPION: Este cazul de a schimba tactica. Ați fost buni, fiți nebuni, ați fost nebuni, deveniți mai calmi, oferiți mai multă afecțiune.

SĂGETĂTOR: O nouă viață în ceea ce planul disponibilităților fizice și psihice.  Schimbarea care vine peste voi.

CAPRICORN: Dați tot ce vreți voi pentru a obține mai repede. Încercați să mișcați lucrurile mai repede.

VĂRSĂTOR: Se produce ceva fantastic.  Dau lovitura, un salt rapid. Runele nu sunt rele, sunt chiar interesante, decât câ vin cu ceva întârzieri. O săptpmână foarte bună.

PEȘTI: Stați pe telefon, pe mail, saptamâna  este plină de mesaje.