O femeie din Statele Unite a avut neinspirata idee de a-i arăta degetul mijlociu, Preşedintelui Donald Trump, în timp ce se deplasa cu bicicelta pe lângă coloana oficială. Gestul femeii nu a rămas fără urmări, din păcate, nefaste pentru aceasta.

Juli Briskman a fost fotografiată de un fotoreporter care călătorea împreună cu Trump atunci când președintele a părăsit terenul de golf din Sterling, Virginia, pe 28 octombrie.

L-am văzut trecând și a început să-mi fiarbă sângele în vene… numai o treime din Puerto Rico are curentelectric. Și l-am văzut că din nou este la terenul de golf”, a declarat Briskman, în vârstă de 50 de ani, pentru Huffington Post, conform Agerpres.

Femeia a declarat luni că a fost concediată pentru gestul ei, relatează marți DPA.

Compania a concediat-o pe femeie, mama a doi copii, la numai trei zile după incident, afirmând că a încălcat politicile sale privind social media și este posibil să fi afectat reputația profesională a Akima.

Juli Briskman a declarat că a anunțat compania că paginile ei de social media nu menționează angajatorul ei, iar incidentul s-a produs în timpul ei liber.

Statul Virginia dispune însă de legi care le permit companiilor din domeniul privat să concedieze oameni aproape din orice motiv, notează DPA.

Juli Briskman, analist de marketing, a folosit apoi imaginea ca fotografie de profil pentru conturile ei de pe Facebook și Twitter și și-a anunțat angajatorul, Akima LLC, care supervizează contracte guvernamentale, despre mediatizarea de care a beneficiat gestul ei pe internet.