Odată cu venirea anotimpului răcoros, se schimbă complet garderoba și întregul styling. Nu doar că trebuie să scoți la iveală hainele groase, dar poate chiar ai avea nevoie de o schimbare și de o îmbunătățire a outfiturilor pe care le ai. 

Întotdeauna femeile își doresc să fie în pas cu moda și să aibă cele mai frumoase și mai potrivite haine și accesorii pe care să le poarte. Totuși, înainte să dai fuga în magazine, trebuie să știi că sunt cele câteva piese vestimentare de care nu trebuie să te lipsești în acest sezon.

Iată 3 piese vestimentare care nu trebuie să-ți lipsească din dulap toamna aceasta:

  • Botinele

Dacă vrei să fii chic și să fii sigură că nu vei da greș atunci când alegi o ținută, atunci cu o pereche de botine ai succesul garantat. Nu doar că acestea nu se vor demoda niciodată, dar vei arăta și bine purtându-le. 

Indiferent că ai picioarele scurte sau lungi, botinele te fac oricum să arăți mai bine și aduc un plus de eleganță outfitului tău. De asemenea, dacă îți dorești rețeta unui stil minunat, sezonul acesta alege o pereche de încălțări maro sau vișinii. Aceste culori sunt cele mai potrivite pentru toamnă și se asortează perfect cu o geantă în aceeași nuanță și cu un pulover.

  • Pălăriile

Dacă îți place eleganța și stilul, atunci cu siguranță ai avea nevoie și de o pălărie pe măsură. Nicio piesă vestimentară nu poate oferi finețea și misterul pe care le oferă un astfel de accesoriu unei femei care îl poartă cu mândrie. 

Totuși, trebuie să ții cont de un aspect important atunci când vrei să faci o astfel de alegere și anume faptul că nu se mai poartă pălăria neagră. Bineînțeles că nu îți dorești o imagine sumbră și un outfit întunecat, așa că nu ai decât să alegi un model potrivit pentru anotimpul rece. De exemplu, culorile precum maro, crem, burgundy sunt cele mai adecvate pentru sezonul acesta.

  • Rochiile casual

O rochie casual nu trebuie niciodată să lipsească din garderoba de toamnă a unei femei elegante. Dacă îți plac lucrurile chic și îți dorești ca mereu să arăți bine, atunci asigură-te că hainele pe care le porți îți pun în evidență corpul exact așa cum îți dorești tu. 

Nu alege niciodată haine mult prea extravagante care te-ar putea face să te simți inconfortabil. O rochie casual poate fi purtată cu orice și la orice ocazie. În anotimpul răcoros, cea mai bună combinație este cu o pereche de botine sau de cizme înalte, așa că nu mai sta pe gânduri și alege din noua colecție modelul care ți se potrivește.

Dacă îți dorești ca tot timpul să arăți bine și să fii în pas cu moda, trebuie să ții cont de faptul că sunt anumite articole vestimentare cheie care nu ar trebui să lipsească niciodată din garderoba ta. Acestea te ajută să ai baza unui outfit de succes, așa că nu te axa mereu pe piese extravagante, ieșite din tipar. Cu ajutorul lucrurilor simple se pot realiza ținute uimitoare, care să întoarcă priviri în jurul tău.

Sursa foro: pexels.com/ro-ro/