Adio Eurovision 2020. România va bifa pentru al treilea an consecutiv, un eşec la Eurovision. TVR a schimbat regula de selecţie a reprezentantului României. A ales “VOCEA” care va cânta 5-10-25 de piese, care apoi într-o “SELECŢIE NAŢIONALĂ”, se va desemna ce piesă e mai “mişti”. Un circ total marca TVR care ne costă sute de mii de euro, degeaba.

TVR merge pe mâna lui ROxen, un artist tânâr şi necunoscut care a lansat anul trecut o piesă de karaoke. Însă “specialştii din TVR” au spus că este alegerea perfectă pentru a merge să “cucerim” Eurovision 2020.

„Vreau să fiu scânteia aia care aprinde o flacără în vieţile altor oameni. Vreau ca toţi să încerce să facă asta. Lumea ar fi mult mai bună!” a declarat Roxen.

TVR spune despre ROxen că este “o artistă complexă, cu un timbru vocal special şi o prezenţă scenică memorabilă“.

După care, TVR bagă marota cu ecologia şi cu salvarea planetei, că este la modă în această perioadă.

“Roxen, ca mulţi tineri din generaţia ei, este preocupată de soarta planetei şi de impactul pe care oamenii îl au asupra mediului“, mai anunţă TVR.

Apoi, TVR bagă ceva cu victimizarea şi cu “momentele dificile” din viaţa artistei, încercând să atingă şi “coarda sensibilă” a publicului: De-a lungul anilor, Roxen a trecut prin multe momente dificile, însă a reuşit să le depăşească prin ambiţie şi perseverenţă, elemente care au ajutat-o şi în plan artistic, să ajungă în topurile muzicale şi să lupte pentru visul ei.

“În copilărie, am participat la diverse concursuri si festivaluri, insă întotdeauna mi-am dorit să fac muzică la cel mai înalt nivel și visam să cânt pe scene mari și să mă adresez publicului. Acum, sunt emoționată și provocată în același timp, deoarece simt că încep să ies deja din zona mea de confort. Dar asta îmi place, mereu m-am simțit atrasă de lucrurile noi, de provocările care au venit în viața mea. Mă bucur și sunt recunoscătoare pentru această oportunitate. În acest moment, toată energia și atenția îmi merg către Eurovision, pentru care îmi doresc să mă pregătesc cât pot de bine”, a declarat Roxen.

TVR continuă apoi să o laude, prezentând-o ca un superstar cu piese în topurile muzicale din toată lumea. Ce să mai, este STAR PLANETAR.

Roxen are deja două piese în topurile muzicale ale momentului : „You don’t love me” feat Sickotoy şi „Ce-ţi cântă dragostea”, care sunt difuzate în heavy rotation, atât la radiourile din România, cât şi în playlist-urile televiziunilor de specialitate. În doar câteva săptămâni de la lansare, piesa „You don’t love me” s-a regăsit în playlist-urile celor mai relevante radiouri din Franţa, Mexic, Statele Unite ale Americii, Rusia, Spania, Grecia, Elveţia, Turcia, Bulgaria, Lituania, Kosovo, Slovenia, Kazakhstan, Estonia şi Moldova, însumând peste 8 milioanede vizualizăripe YouTube“, mai precizeată TVR în comunicatul oficial.

Cel mai probabil, România va bifa un nou eşec la Eurovision. Va fi al treilea consecutiv.