Ianis Hagi, eroul din primul meci disputat de România în preliminariile calificărilor la Mondialul din 2022, explică gestul făcut după ce a marcat golul victoriei pentru tricolori.

După ce a a marcat golul în minutul 85, Ianis Hagi nu s-a bucurat ci a făcut un gest cu degetul în dreptul gurii, în semn de tăcere. Jurnaliştii l-a întrebat de acest gest iar fotbalistul a spus că:  Am vrut să arat lumii că între mine și Mister n-a fost niciodată nimic, s-a spus că a fost un conflict… Istoria noastră e mult mai lungă, am avut succes împreună, am vrut să arăt că între mine și el nu e nimic, cam atât. A fost o surpriză când a venit la stadion, nu ne așteptam, dar a fost un impuls. Chiar înainte de meci, să avem antrenorul cu noi a contat. Rolul meu pe teren este să fac diferența, îmi place mereu să fiu acolo când echipa are nevoie de mine!

Ianis Hagi e sigur că România va merge la Campionatul Mondial din Qatar. Spune că apariția selecționerului chiar în pragul meciului le-a dat un plus de moral.

„În ultimele 15 minute nu am fost atenți, ca echipa. E greu când e spațiu așa mare pe 16 metri, e normal să iei gol. E o greșeală a echipei, nu a anumitor jucători. Sunt fericit că am reușit să marchez golul victoriei și am reușit să pornim cu victorie. E primul meci din campania de calificare, vrem să fim la Mondial! Nu contează cine dă golurile. Mai sunt 9 meciuri, asta cred că e mentalitatea corectă!”, a declarat Ianis Hagi la Pro TV.