Iancu Sterp nu a mai suportat faptul că fosta sa iubită a ieşit public şi a dat detalii despre relaţia lor. Inacu rupe tăcerea după ce Denisa a ieşit public şi a anunţat că s-a despărţit de el. Finalisul Survivor România dezvăluie adevăratul motiv al despărţirii de iubita sa.

Iancu Sterp spune că mai degrabă el a fost cel care a pus punct relației. După finala pierdută, în platourile Kanal D, acesta a fost destul de supărat și a rămas în București alături de Denisa, care avea bilete pentru întoarcerea la Londra.

Aceasta spera că o va însoți și iubitul ei, doar că Iancu a ales să meargă acasă în Hațeg întrucât familia avea nevoie de el pentru a-l ajuta cu ferma. Ea s-a supărat, apoi au început să vorbească tot mai rar și s-a ajuns inevitabil la finalul relației.

„Trebuie să vorbesc și eu că am văzut că a vorbit și Denisa. Eu nu am mai vrut să mă expun prin vlogg-uri sau story-uri. E și Bobicioiu, a ieșit de la duș…Lucrurile cu cât sunt mai intime cu atât ești mai fericit. Dacă ea a făcut vlog-ul și a zis că ne-am despărțit…Noi nu mai suntem împreună, însă nu ne-am despărțit după finala „Survivor” ci ieri ne-am despărțit. Nu ne-am despărțit după finală, am venit împreună în București, am dormit. Toate bune și frumoase. Am dormit câteva ore și după m-a sunat sora mea Geta să vin repede acasă că nu se poate descurca. Denisa avea bilet de avion să plece la Londra și plănuisem să stau cu ea până pleacă. Eu am plecat acasă și ea a plecat în Londra și s-a supărat. Apoi am început să vorbim tot mai rar. Am decis amândoi, de fapt mai mult din partea mea a venit decizia…să o luăm pe drumuri separate. Eu sunt genul de bărbat care atunci când e într-o relație nu vrea să înșele sau să minte. De asta am ales să pun punct. Simțeam că sunt într-o relație nepotrivită. Am ales mai bine să pun punct. La un moment dat se ajungea la asta. Decât să ne amăgim, mai bine vorbim ca doi oameni maturi.”, a spus Iancu pe vlog.

Denisa a fost cea care a anunţat printr-un mesaj online, despărţirea de Iancu Sterp: Nu vreau să ascund nimic. Relația noastră s-a terminat pe 31, exact după finala Survivor. Nu am spus nimic până acum pentru că încă vorbeam, încă încercam să vedem cum facem. Mi-este greu să fac acest videoclip…nu-mi găsesc cuvintele. Știu că e spre binele amândurora această despărțire. Pricipalul factor a fost distanța, pentru că o relație la distanță nu se poate. Nu vreau să fac pe victima, decizia a fost luată de amândoi. Eu o să fiu mai bine fără el, el o să fie mai bine fără mine. Nu știu dacă diferența de vârstă a contat, cred că și asta, dar distanța cel mai mult. El a fost plecat prea multă vreme și nu am putut să închegăm relația așa cum a trebuit. Nu a fost vorba despre lipsă de iubire, simt că o să ne fie mai bine de acum pe drumuri separate.