Iancu Sterp a fost părăsit de iubita sa, Denisa, imediat după ce acesta a pierdut finala concursului Survivor România de la Kanal D. 

Iancu Sterp a avut parte de o surpriză neplăcută după ce a pierdut finala Survivor România. Iubita sa, Denisa, l-a părăsit. Deşi pe parcursul emisiunii, Denisa i-a fost alături şi l-a susţinut prin mesaje de încurajare, chiar a intrat şi la Fan Arena pentru a comenta acțiunile acestuia care nu-l puneau neapărat în valoare, însă la final de competiţie, totul s-a încheiat.

Nu vreau să ascund nimic. Relația noastră s-a terminat pe 31, exact după finala Survivor. Nu am spus nimic până acum pentru că încă vorbeam, încă încercam să vedem cum facem. Mi-este greu să fac acest videoclip…nu-mi găsesc cuvintele. Știu că e spre binele amândurora această despărțire. Pricipalul factor a fost distanța, pentru că o relație la distanță nu se poate. Nu vreau să fac pe victima, decizia a fost luată de amândoi. Eu o să fiu mai bine fără el, el o să fie mai bine fără mine. Nu știu dacă diferența de vârstă a contat, cred că și asta, dar distanța cel mai mult. El a fost plecat prea multă vreme și nu am putut să închegăm relația așa cum a trebuit. Nu a fost vorba despre lipsă de iubire, simt că o să ne fie mai bine de acum pe drumuri separate” a scris Denisa pe pagina sa de facebook.

Iancu Sterp a fost o surpriză uriașă pentru urmăritorii Survivor România. Acesta nu a fost prezent în competiție de la început, ci a venit abia în etapele de mijloc, pentru a înlocui câțiva concurenți cares-au accidentat în timpul jocului. Atunci, tânărul și-a făcut apariția alături de Emy Alupei, Alice și Sonny Flame. Deși a reușit să ajungă în finală și a dat tot ce a avut mai bun, marele premiu a fost câștigat de Faimoasa Elena Ionescu.