Iancu Sterp a răbufnit după ce a pierdut în mod ciudat, finala Survivor România. Considerat marele favorit al competiţiei de la Kanal D, Iancu iese la atac şi spune că a fost dezavantajat.

Iancu Sterp a avut prima reacție după ce a pierdut la limită finala Survivor România. Acesta spune că a pierdut competiția din cauză că nu a avut timp să se acomodeze și să-și cunoască mai bine colegii.

“Lumea privește din două unghiuri. Lumea a privit ca pe un avantaj faptul că am intrat mai târziu. Lumea a considerat că eu sunt avantajat pentru faptul că am intrat mai târziu, dar eu l-am văzut ca pe un dezavantaj. Consider că mi-a fost mai greu să mă acomodez, să mă integrez într-o echipă deja sudată. Să mă adaptez într-o echipă bine sudată. Însă eu cred că m-am descurcat bine. M-am integrat și pe traseu”, a spus Iancu Sterp după Finala Survivor România, citat de impact.ro.

Publicul a considerat un avantaj faptul că Iancu Sterp a intrat mai târziu în competiție. Se gândea la faptul că e mai odihnit, mai puțin stresat, că nu are precedente care i-ar fi putut afecta performanța.

Inainte să participe la Survivor România, Iancu Sterp a fost concurent la emisiunea Puterea dragostei unde și-a găsit marea iubire.

Niște vorbe au început să circule și la Survivor, despre relația cu Emy Alupei. Bârfele și zvonurile au ajuns până acasă la Sterp, unde părinții celor doi iubiți împreună cu iubita “oficială” au avut despre vorbi. Mai ales că Emy Alupei e o blondă frumoasă, deloc de neglijat de partea masculină.