Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor revine la Antena 1 din 9 martie cu sezonul doi. În fiecare luni și marți de la 20.30, 20 de bucătari își arată săptămână de săptămână talentul culinar încercând să pună mâna pe premiul de 80.000 de euro.

Cu și mai multe pretenții, cu probe noi, seri tematice și meniuri variate, cei trei jurați, chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, sunt pregătiți să formeze noi bucătari șefi și să le pipereze viața în bucătărie.

”Venim cu noutăți în acest al doilea sezon”, spune chef Bontea.

”Fiecare dintre noi trei, jurații, își va pune amprenta pe meniurile care vor ieși din bucătăria ”Hell’s Kitchen” și va încerca să aducă noi și noi provocări pentru cei 20 de concurenți.”

La rândul lui, chef Dumitrescu mărturisește că aștepta cu nerăbdare să reia filmările: Adrenalina pe care ți-o dă bucătăria și service-ul în sine nu se compară cu nimic. Iar sezonul acesta confruntarea echipelor în bucătrie ne-a adus și nouă, chefilor, multe surprize. Pentru mine aceasta este cea mai frumoasă parte a filmărilor, pentru că practic mă simt ca în viața de zi cu zi printre ingrediente, meniuri și platinguri.

Cât despre chef Scărlătescu, acesta admite că în acest sezon va avea și cuvinte de laudă pentru unii dintre concurenți: Pretențiile noastre sunt mari, mai ales că ucenicii noștri au urmărit primul sezon și au venit cu anumite așteptări. Tocmai de aceea le-am pregătit probe noi, meniuri care se vor schimba atunci când fiecare dintre noi, jurații, va lua în primire bucătăria. Pot să vă spun însă că am avut și cuvinte de laudă pentru unii dintre ei, mai ales că mulți au experiență, povești frumoase legate de bucătărie, talent și ambiție să supraviețuiască iadului.

”O experiență ca ”Hell’s Kitchen” scoate la iveala ce este mai bun dintr-un chef, îl cizelează și îl pregătește pentru o nouă etapă în această cariera”, încheie chef Bontea.

Cel de-al doilea sezon ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” debutează cu două ediții, pe 9 și 10 martie, de la 20.30.

Cei 20 de concurenți care se vor confrunta pe teritoriul condimentat și savuros al bucătăriei își vor pune la bătaie toate cunoștințele gastronomice, originalitatea și pasiunea.

Mulți dintre ei au venit în România special pentru acest show, astfel că ambiția de a rămâne în competiție îi va motiva să facă tot ce pot pentru a ajunge cât mai departe.

Fie că sunt școliți în Franța, fie că au învățat în familie tainele bucătăriei sau visează să își schimbe viața și să își transforme pasiunea în meserie, fiecare dintre cei 20 va aduce sare și piper întâlnirii cu cei trei jurați.

Primul sezon al Iadului Bucătarilor a fost câștigat de Tavi Oprea.