Trupul neînsufleţit al Cristinei Ţopescu va fi ars, joi, la Crematoriul Vitan Bârzeşti din Bucureşti. Aşa a decis familia vedetei tv pe motiv că aceasta era dorinţa Cristinei Ţopescu. 

Cristina Ţopescu va fi incinerată la crematoriu, aşa a decis familia sa pe motiv că aceasta era dorinţa vedetei de televiziune. Însă incinerarea se va face fără inima Cristinei Ţopescu. Medicii legişti au scos inima acesteia şi au introdus-o într-un recipient special cu lichid pentru a o studia în vederea stabilirii cauzei morţii.

Nu se ştie ce se va întâmpla cu inima după ce va fi sabilită cauza morţi.

Cenuşa rezultată din arderea cadavrului Cristinei Ţopescu va fi dusă la Oradea, acolo unde s-a născut şi copilărit aceasta.

Cristina Ţopescu nu va avea parte de slujbă de pomenire întrucât Biserica Ortodoxă Română nu este de acord cu incinerarea şi drept urmare a interzis preoţilor să facă vreo ceremonie religioasă.

Cristina Ţopescu a fost găsită moartă în locuinţa sa din Tunari, pe 12 ianuarie, la ora 22,00, după ce o vecină a chemat poliţia pentru că vedeta tvnu răspundea la telefon.

Cristina Ţopescu ar fi murit pe 28 decembrie 2019, în somn, în urma unui infarct.