HVAC si instalatii frigorifice industriale

Ce inseamna un sistem HVAC? Un sistem HVAC inseamna un sistem de incalzire, ventilatie si aer conditionat (heat, ventilation, air conditioning system). De ce sunt atat de importante aceste instalatii? Ei bine, sunt importante pentru ca instalatiile HVAC reprezinta cele 3 caracteristici importante dintr-un sistem care mentine aerul dintr-o incapere la un nivel optim, astfel incat gradul de confort sa fie cat mai inalt cu putinta.

La cine apelam pentru un sistem HVAC sau instalatii frigorifice industriale?

Am facut cercetare de piata si, printre multele firme care se ocupa de acest domeniu, am gasit firma Frigotehnics. Compania se afla pe piata din anul 2004, iar din 2006 are parteneriat cu Mega Image pe tot ceea ce tine de camere frigorifice, centrale frigorifice si instalatii frigorifice pentru magazinele retelei. Mai mult decat atat, in prezent firma Frigotehnocs a ajuns sa asigure mentenanta si service pentru 129 de magazine si Shop&Go din reteaua Mega Image.

Obiectivul Frigotehnics este realizarea unui parteneriat cu un inalt nivel calitativ, mentinerea consecventa a acestui nivel, satisfacerea cerintelor beneficiarilor si a reglementarilor legale in vigoare.

Ca punct de referinta se constituie Manualul Calitatii elaborat pentru a ghida intregul proces de productie, montaj si service, de la responsabilitati de conducere pana la auditari calitative interne, instruiri si service.

Cu ajutorul specialistilor Frigotehnics, veti putea sta linistiti in ceea ce priveste calitatea, pentru ca sunt dedicati si cu adevarat bine pregatiti.

Avem nevoie de specialisti – unde ii cautam?

Alegand Frigotehnics, veti dispune de un intreg departament de proiectare instalatii HVAC, electrice si frigorifice compus din 3 specialisti, de un departament de service compus din 7 echipe si un coordonator si de un departament de montaj, in care sunt nu mai putin de 28 de tenhicieni si 3 coordonatori.

frigotehnics

Avand toate certificatele necesare functionarii in conditii legale si in deplina securitate, specialistii Frigotehnics se ocupa de proiectare, instalare, mentenanta (service, intretinere) si solutii la cheie.

Asadar, dupa ce faceti un studiu de piata si va asigurati ca decizia pe care urmeaza sa o luati este cea corecta, apelati la profesionisti!