Nevoia de tehnologie ne determină să ne aliniem cu ultimele tendinţe. De la apariţia lor şi până în prezent, telefoanele mobile au evoluat constant.

Dacă la începuturi aveau doar facilităţi de bază – posibilitatea de a efectua şi primi apeluri şi de a transmite şi primi mesaje, în zilele noastre un telefon este mult mai mult decât atât.

Depindem zi de zi de smartphone-uri, au ajuns chiar la rangul de necesitate, de la un simplu capriciu cum erau considerate odinioară.

Cu cât au mai multe funcţii şi roluri, cu cât devin tot mai subţiri şi cu display-uri mai mari, cu atât smarphone-urile au şi nevoie de protecţie. Dacă un ecran de dimensiuni reduse al unui telefon simplu poate fi uşor înlocuit, fără costuri prea mari, spargerea unui display la un smartphone poate face o gaură serioasă în buget. Din acest motiv se caută tot mai mult şi soluţiile de protecţie.

Misiunea protejării telefonului devine însă una îndeplinită cu succes de numeroasele huse, carcase şi accesorii de protecţie ce pot fi găsite foarte uşor, chiar online, prin intermediul magazinelor precum Stifler.ro. Orice împătimit de gadgeturi şi smartphone-uri ştie foarte bine că după un timp uzura îşi spune cuvântul, că oricât de rezistent ar fi display-ul unui telefon, tot este predispus cel puţin zgârieturilor. Chiar şi un Samsung Galaxy Note 3, chiar dacă vine echipat cu Corning Gorilla Glass 3 – sticlă de protecţie pentru ecran destul de rezistentă, tot poate să beneficieze de avantajele unei huse Note 3. Chiar şi o folie de protecţie a ecranului suplimentară este recomandată.

Produsele de tipul accesoriilor, huselor şi carcaselor oferă o soluţie potrivită oricărui împătimit de gadgeturi. Smartphone-urile de ultimǎ generaţie ajung să aibă preţuri destul de piperate, astfel se impune şi protejarea lor. Indiferent că este vorba de cei ce preferă telefoane de la Apple sau de la Samsung – cei doi giganţi care predomină piaţa smartphone-urilor în momentul de faţă – la Stifler.ro pot fi găsite huse, carcase şi soluţii diverse pentru protecţie indiferent de model.

Tipurile de telefoane marca Apple pentru care pot fi găsite huse şi accesorii în cadrul magazinului online Stifler acoperă modele de la iPhone 4 şi 4S până la apariţiile cele mai recente – iPhone 6 şi 6+. Nu sunt excluse de aici nici husele pentru iPad. Seria telefoanelor Samsung găseşte de asemenea disponibile huse şi accesorii pentru modele precum: Galaxy S3 şi S4 şi variantele lor Mini, Galaxy S5, S6 şi S6 Edge, Galaxy Note 3, Note 4 sau Galaxy Alpha. Printre alte modele şi mărci de telefoane pentru care pot fi găsite accesorii pentru protecţie se mai numără şi Motorola Nexus 6, HTC One M8 sau LG G3. În acest fel orice pasionat de tehnologie, de gadgeturi şi de smartphone-uri va găsi soluţia potrivită când vine vorba de misiunea protejării gadgetului preferat.