Când vine vorba de curățenie în birouri, locuință sau hale industriale este bine să apelezi la profesioniști. Compania House’n’Office are o experiență de opt ani de zile în prestarea de servicii profesionale de curățenie la standarde europene dar la prețuri autohtone.

Fără curățenie nu se poate lucra într-un birou, nu se poate locui într-o casă sau apartament, iar într-o hală industrială plină de mizerie, nu poți să îți desfășori activitatea.

Atunci când fie nu ai timp, bani prea mulți sau vrei să scapi repede de murdărie, soluția la îndemână o reprezintă firma de curățenie House’n’Office Solutions, certificată ISO 9001 pentru servicii de curăţenie clădiri industriale, curăţenie birouri şi servicii de menaj, oferă astfel de servicii profesionale la standarde europene, de mai bine de opt ani de zile.

Indiferent de exigențele clienților pe care i-au avut până în prezent, echipele de curțenie ale House’n’Office Solutions au reușit să își dovedească calitatea serviciilor și să lase totul lună în urma lor.

Firma de curatenie House’n’Office Solutions oferă o gamă largă de servicii de curățenie, precum spălarea mochetelor, a geamurilor şi faţadelor imobilelor, servicii de curăţenie generală şi curăţenie de întreţinere personalizate, soluţii responsabile, disponibilitate permanentă şi un management de nivel european.

House’n’Office vine în ajutorul firmelor care dețin clădiri de birouri și hale comerciale și industriale, cu un site ce oferă servicii personalizate de curățenie, pe această nișă.

Indiferent de mărimea suprafeţelor şi complexitatea acestora, compania oferă servicii de curăţenie profesională folosind echipament profesional, personal calificat, detergenţi şi consumabile igienoco-sanitare pentru activităţile de curăţenie imobile birouri curăţenie de întreţinere şi curăţenie generală, curăţeniere după contructor sau după renovare birouri, curăţenie industrială.

House’n’Office Solutions a lansat conceptul Property Management & Facility Services, dedicat întreţinerii clădirilor comerciale şi instituţionale, precum mall-urile, complexe rezidenţiale, clădirile de birouri şi parcuri de afaceri, parcuri logistice, hoteluri, centre de congres, depozite, hale industriale.

Tehnica Facility Services înseamnă anticiparea şi rezolvarea unei probleme înainte de a degenera. A fi proactiv şi nu reacţionar este cel mai important lucru pentru desfăşurarea de operaţiuni eficiente la orice clădire.

Conceptul Property Management include:

Mentenanţa tehnică, managementul reviziilor periodice – vizează asigurarea funcţionarii sistemelor clădirii. Întreţinerea predictivă constă în acţiuni de mentenanţă care urmăresc prevenirea defectării echipamentelor, conceput să asigure o bună funcţionare a acestora, prin înlocuirea componentelor uzate înaintea defectării lor.

Servicii de alpinism utilitar – dotată cu echipamente profesionale, compania este pregătită să asigure şi să garanteze calitatea lucrărilor pe care le execută, asigurând un standard ridicat în domeniul alpinismului utilitar, timp de execuţie rapid şi calitate deosebită a lucrărilor, servicii care se desfăşoară atât în Bucureşti cât şi pe teritoriul întregii ţări.

o Servicii de tip handyman – Serviciul constă în mici reparaţii la instalaţia electrică (ex. înlocuirea becurilor, prizelor, comutatoarelor etc), la instalaţiile sanitare prin înlocuirea accesoriilor defecte, sprijin pentru mutarea mobilierului, reparaţii ale obiectelor de mobilier prin înlocuirea accesoriilor uzate sau defecte etc., servicii care nu necesită prezenţa specialistului.

Întreţinerea parcărilor şi a spaţiilor verzi – Acest serviciu include toaletarea şi tratarea vegetaţiei, toate acestea într-un concept unitar, echilibrat şi în armonie cu mediul şi clădirile din preajma.

o Servicii de deszăpezire 

o Dezinfecţie, dezinsecţie şi deratizare;

Prin intermediul site-ului curatenie-birouri-bucuresti.ro, House’n’Office Solutions oferă clienţilor posibilitatea de a alege un pachet de servicii în funcție de necesități:

Single Service – veți beneficia de cele mai competitive preţuri în raport cu calitatea serviciilor.

Mulţi Service – partenerii House’n’Office vor beneficia de aceleaşi avantaje ale calităţii serviciilor în raport cu preţul că şi în cazul Single Service, în cadrul unui singur contract.

Integrated Facility Services – este cel mai complex pachet de servicii oferit de House’n’Offic, integrând serviciile prestate într-un singur contact.

H’n’O Solutions oferă soluţii de curăţenie industrială pentru companii din domenii industriale diferite: industria alimentară, fabricarea automobilelor, industria medicală. Astfel asigură curăţenia şi unde este cazul, igienizarea liniilor de producţie, a spaţiilor automatizate sau semiautomatizate, spaţiilor de depozitare şi a depozitelor frigorifice.

Așadar dacă aveți un spaţiu de birouri, un showroom, o vilă, apartament, hală industrială, sau un spaţiu comercial care are nevoie de servicii de curăţenie, apelați cu încredere la House’n’Office.