Pentru turiştii care caută oferte all inclusive pentru vacanţă de anul acesta, am creat acest ghid în care prezentăm cele mai interesante 4 hoteluri din staţiunea Mamaia.

Aceste hoteluri all inclusive îşi aşteaptă în fiecare an turiştii cu cele mai moderne condiţii de cazare şi cu preţuri super avantajoase, pentru pachete de servicii complete.

Hotel Queen Vera – unul dintre cele mai bune hoteluri all inclusive

Hotelul Queen Vera oferă cazare all inclusive pe litoralul românesc în camere moderne şi în cele mai bune condiţii. Indiferent de tipul călătoriei tale, de afaceri sau pentru concediu, acest hotel este o idee încântătoare şi oferă condiţiile perfecte pentru relaxare şi pentru distracţie totodată. Queen Vera este cea mai bună idee pentru cei care vor să îmbine după-amiezile de lenevit pe şezlong cu serile captivante la petrecerile de pe plajă.

Hotel Metropol Mamaia – cazare super aproape de plajă

Atunci când cauţi cazare la mare foarte aproape de plajă, hotel Metropol este cea mai bună opţiune pentru tine. Preţurile sunt avantajoase şi pachetele promoţionale include variante pentru orice buget. În plus, hotelul pune la dispoziţia turiştilor parcare gratuită, acces la zona de relaxare şi la bar, internet gratuit în tot hotelul, un restaurant propriu şi o terasă foarte bine amenajată. Toate acestea vin la pachet cu amenajări interioare moderne şi cu cele mai bune condiţii de cazare.

Phoenicia Holiday Restor – un hotel cu concept unic

Atunci când cauţi cele mai bune hoteluri pe litoral, nu poţi rata acest hotel care are un concept unic în ceea ce priveşte amenajarea. Aici te poţi bucura de sejururi de 5 stele, la standarde internaţionale. Spaţiile pentru cazare, pentru masă şi pentru agrement sunt completate de plajă privată, amenajată foarte bine şi dotată la cele mai înalte standarde. În plus, tot aici te poţi relaxa în cele 7 piscine sau chiar la teatru. Acest hotel ultramodern oferă 1200 de locuri de cazare şi o parcare uriaşă, securizată.

Hotel Majestic Mamaia – un hotel cu istorie

Hotel Majestic este un hotel cu istorie pe litoralul românesc. A fost renovat în totalitate în anul 2011 şi este recunoscut în staţiunea Mamaia pentru toate facilităţile pe care le oferă, fiind recomandat atât de turiştii străini cât şi de turiştii români.

Hotelul a fost construit pe 27000 de metri pătraţi oferă cazare pentru un număr mare de turişti. Aceştia au la dispoziţie atât piscina exterioară pentru adulţi cât şi pentru copii, loc de lat masa, săli de conferinţa şi alte astfel de facilităţi ultra moderne care fac ca hotelul să fie potrivit pentru orice tip de sejur.