Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sâmbătă, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, previziunile runelor pentru săptămâna 2-8 august 2021. Berbecii au parte de o schimbare majoră, Balanțele trag lozul cel mare.

BERBEC – Pentru săptămâna următoare, Berbecul este pe punctul de a se muta din casă sau de la serviciu. Cei care vor schimbarea asta vor acționa la fel de interesant, în conformitate cu dorințele lor.

TAUR – Taurul o să intre în acele zone care îi plac cel mai mult: vești bune, cadou-surpriză sau o sumă de bani importantă.

GEMENI – Gemenii să încerce să nu mai fie năbădăioși și să vrea totul acum! Aveți puțină răbdare și nu forțați mâna norocului.

RAC -Racul intră pe o poziție de consolidare a locului său în viață. A stat până acum în espectativă, dar e gata să își afirme drepturile și rolul – acasă, la serviciu, în societate.

LEU – Leu are o săptămână în care se află pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Atenție cum vă manifestați față de cei din jur, ce hotărâri luați, puteți avea mici neplăceri!

FECIOARĂ – V-ați pregătit bagajele? Fecioara este, în sfârșit, gata de vacanță, deși e posibil să revină după 2-3 zile deoarece e cam costisitoare toată treaba asta.

BALANȚĂ – Fertilitate și belșug pentru Balanță în această săptămână. În scurt timp visele i se vor îndeplini.

SCORPION – Scorpionul are două atenționări: relaxați-vă, că v-ați agitat prea mult și renunțați la gândurile negre vizavi de o persoană dragă. Vă alarmați degeaba!

SĂGETĂTOR – Săgetătorul intră într-o perioadă de mesaje, scrieri, scrisorele, e-mailuri etc. Telefoanele vor fi arma lor secretă în această săptămână.e.

CAPRICORN – Capricornul este sfătuit să rămână acasă și să aștepte o schimbare foarte importantă care va avea loc în curând. Fiți pregătiți!

VĂRSĂTOR – Vărsătorul foarte curând va afla un adevăr important care îi poate marca viața, dar la fel de bine i-o poate schimba.

RUNE PEȘTI – Peștișorii au venit din vacanță supărați și acum au chef de ceartă că nu mai au bani. Pornește dispute cu toată lumea. Rămâneți calmi, totul se aranjează!