Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la emisiunea „Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, horoscopul runelor 14-20 decembrie 2020. O săptămână plină de cadouri, drumuri, vești și schimbări pentru majoritatea zodiilor.

BERBEC – Intră în atenția unor persoane care se gândesc insitent la ei și vă vor trimite cadouri. Bebecii primesc cadouri săptămâna aceasta. Ei nu sunt pretențioși la cadouri.

TAUR – Se produce un salt calitativ în săptămâna următoare și dau lovitura. O sumă de bani consistentă sau o persoană dragă care stă o săptămâna cu ei.

GEMENI – Sunt întorși cu susul în jos. relaxați-vă pentru că ați avut multe probleme în perioada această. și-au făcut griji degeaba despre sănătatea persoanelor dragi.

RAC – Vin vești cu marcaj. Au solicitat ceva și vor primi un răspuns pozitiv sau negativ, dar este cu marcaj indiferent de răspuns.

LEU – Are o săptămână în care vrea să susțină bătălii. După bătălie tot ieșiți câștigători!

FECIOARĂ – Intră într-o zonă de protecție divină. Veți fi în siguranță săptămâna viitoare, v-ați rugat, sunteți credincioși și sunteți protejați și de alte forțe malefice care vă înconjoară în jurul vostru sau din univers.

BALANȚĂ – Are chef de mutat. Sunteți pe punctul de a vă muta din casă sau din serviciu. Sau puteți găsi un loc de muncă suplimentar.

SCORPION – Să fie pregătit pentru că vin peste el o suită de schimbări. Vin niște lucruri bune care vă scot din anonimatul în care ați intrat o mare parte a anului.

SĂGETĂTOR – Să aibă puțină răbdare. Nu forțați mâna norocului pentru că surprizele plăcute sunt pentru cei care știu să aștepte.

CAPRICORN – Săptămână cu multă muncă, trebuie să aibă forță, tărie și rezistență pentru că este o săptămână mai grea. Probabil că veți prelua și mici probleme ale apropiaților și să încercați voi să le rezolvați, dar lăsați-i pe fiecare să își rezolve problemele.

VĂRSĂTOR – Simbolul dragostei. Ceva fierbinte pentru Vărsători, o dragoste nouă.

PEȘTI – Și-au dat seama la final de an că trebuie să schimbe tactica că până acum i-au zăpăcit pe toți. Ați fost prea buni, arătați că mai puteți fi și răi.