Numerologul Mihai Voropchievici a făcut pentru Antena.ro, predicțiile zodiacului pentru săptămâna 22-28 ianuarie 2024. În timp ce nativii din Taur au nevoie de liniște, Gemenii fac pași către un mare succes.

BerbecBerbecul are o carte negativă, Râul 17. Simbolizează iluziile, reaua credință, un abandon din partea unei persoane, o trădare de la altă persoană. Sunteți prizonierii unei situații complicate, în care nu puteți face mare lucru pentru un moment.

TaurTaurul vine cu Cenușiu 15, o carte neutră. Intră într-o săptămână pe care el a mai avut-o în săptămânile anterioare, în care trebuie să își pună la lucru înțelepciunea, puterea de reflecție, să caute liniștea, singurătatea și compania unor persoane mai în vârste, cu mai multă experiență de viață, care să-i ajute prin seriozitatea lor și cunoaștere, să-i scoată din impasul acesta.

GemeniGemenii au încălecat pe un bulgăre de foc, o carte mai degrabă pozitivă și au o schimbare de situație benefică cu mare rapiditate. Au o săptămână cu deplasări, cu umblete pe aici, pe colo, poate și vizite, dar în toată săptămâna, indiferent ce încercați voi, șansa e de partea voastră. Așa că este o săptămână bună.

RacRacul încalecă pe elan, își face elan și-și ia zborul cu cartea numărul 12. Prietenie, sentimente altruiste, pozitive. Dau dovadă de influxuri benefice prin schimbări rentabile. Cineva nevăzut de multă vreme vă face o vizită. Sunt încurajate relațiile amicale, dar condiția este să faceți voi primul pas și nu mai așteptați să ia altul inițiativă ca să aveți câștigul de cauză de partea voastră.

LeuLeul este bulversat de o situație. Plin de furie, caută dispute orgoliul este rănit, e plin de nervi. Și toate acestea impune din partea leului să aibă mai multă prudență și înțelepciune înainte să ia o decizie sau să acționeze.

FecioarăFeciara are o carte negativă, 6 Negru. Este sfârșitul unei situații proaste, grele pentru voi, care vă obligă undeva să faceți o transformare pentru a ieși din acest eșec pe care l-ați încercat pe propria piele. Dacă aveți curajul să renunțați la toți să faceți schimbarea, veți trăi un nou suflu, o renaștere și scăpați de toate angoasele.

BalanțăBalanța are cartea Ovalul, o carte pozitivă. O săptămână cu fecunditate, cu receptivitate, cu răbdare, dați dovadă de gentilețe. Sunteți un mare iubitor de natură peste noapte și vreți să ieșiți în aer undeva. Nu ar strica o mică excursie sau ieșire, o escapadă de 2, 3 zile cu persoana pe care o doriți alături sau dacă sunteți singuri, riscați să întâlniți o altă persoană și să iasă ceva de acolo. Întâlnire călduroasă, chiar dacă e frigă afară.

ScorpionScorpionul are cartea numărul 14, Orizontul, o carte foarte bună. Asta înseamnă că veți avea o săptămână cu un echilibru bun. Veți fi stăpân pe situație, veți călători chiar și în străinătate, descoperiți pasiunea, înaintați cu siguranță și obține succes, reușită și semnarea unui contract.

SăgetătorSăgetătorul are cartea Pătratul, o carte neutră cu influxuri pozitive în schimb. Simbolizează începută unei noi acțiuni profesionale, realizare materială pozitivă. Întâlnirea cu o persoană mai în vârstă va pune bazele solide a unei relații pe care chiar vi-o doreați.

CapricornCapricorn are Triunghiul, carte neutră, care totuși simbolizează importanța comunicării pentru el și a schimburilor de păreri. Poate să facă și schimburi de idei sau pur și simplu de sms-uri, de mail-uri, de scrisorele, asta în perspectiva unei reuniuni de familie. Așa că pentru capricornul fără obligații, o atracție mai mult intelectuală decât fizică se întrevede la orizont. Numai că trebuie să acționați și să vorbiți, că voi nu prea vorbiți.

VărsătorVărsătorul are o carte neutră. Luna 2. Visare, te întorci în trecut, te năpădesc amintirile. Ești pasiv. Stai acasă lângă familie, seara, noaptea, ziua. Nu ai chef să pleci nicăieri, să nu comunici cu nimeni. Vă apasă emoții puternice și undeva în săptămâna respectivă vor apărea niște amintiri de de mult, pe care trebuie să le reconsiderați. Vedeți să nu pierdeți ocazia asta. Scăpați de indecizie și de pasivitate.

PeştiPeștii s-au urcat pe pisc și pornesc la atac. Cei singuri vor cunoaște un tânăr sau o tânără. Ceilalți vor avea energie combativă, nu îi vor lăsa să își facă de cap, dar una peste alta, în săptămâna respectivă vă lansați sau vă relansați. Ieșiți din pasivitate, ieșiți și toate lucrurile care se întâmplă bune vor fi de partea voastră.