Mihai Voropchievici anunţă veşti bune prin intermediul horoscopului runelor pentru nativii din zodiile Rac şi Vărsător. Se pare că luna lui cuptor le aduce doar veşti foarte fierbinţi.

Berbec – Berbecul are o lună de protecție totală. E protejat de toate forțele malefice, de toate gândurile, de deochi și de ce își mai doresc ei. Pot face și câteva năzdrăvănii, pentru că îi iartă Dumnezeu.

Taur – Taurul are o lună de bătălie, toată luna se va certa cu toată lumea. Dacă va rămâne calm, toate problemele se rezolvă, dar tendința lui e să ia pe cineva în coarne.

Gemeni – Gemenii au o lună în care trebuie să își consolideze poziția și acasă, în familie, dar și la serviciu, dar și în societate.
Rac – Racul are o lună cu bani, cu cadouri și cu vești bune.

Leu – Aveți răbdare, Leilor, pentru că lucrurile bune vin numai la Leii care știu să aștepte. Surprizele plăcute sunt pregătite doar pentru cei care știu să aștepte. Nu forțați mâna norocului, nu căutați nimic!

Fecioară – Fecioara are o lună de mesaje, de comunicare, o lună foarte încărcată, pentru că îi place să muncească, dar să și găsească rezolvări. Iar din mesajele astea, unul singur este foarte important. Va trebui să fie foarte atentă deoarece toate acele mesaje care, deși par mai puțin importante, trebuie să fie citite printre rânduri.

Balanță – E Jupiter retrograd, așa că a intrat în retrogradare după Mercur. Simbolul dragostei, ceva fierbinte. E o dragoste nouă, pasională. Atenție pentru toate Balanțele, mai ales pentru cele tinere, în luna iulie aveți frâu liber.

Scorpion – Scorpionii sunt sfătuiți în luna iulie să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante. Să fie pregătiți. Nu știm de ce natură este această schimbare foarte mare. Neprevăzutul acesta este în funcție de ce a făcut fiecare.

Săgetător – Fertilitate și belșug. Peste puțin timp, visele voastre se vor împlini.

Capricorn – Se mută la un alt loc de muncă, tot pentru muncă. Vor acționa foarte favorabil pentru ei într-o problemă care îi preocupă. Cei tineri care sunt în avansare au șanse fantastice.

Vărsător – Vărsătorii sunt pe punct ascendent. Luna iulie pentru ei este o rampă de lansare. Ei sunt deja chitiți pe câștig acum.

Pești – Peștii, cât s-au frământat, tot nu au discutat. Încă nu discută problemele care îi frământă. Pot găsi rezolvarea problemelor care îi frământă și pe care nu le discută cu nimeni, numai angajând o discuție sau făcând un consiliu de familie.