Horia Tecău va juca finala de dublu mixt de la Australian Open 2016

Horia Tecău va juca finala de dublu mixt de la Australian Open 2016
loading...

Horia Tecău și Coco Vandeweghe s-au calificat, vineri, la Melbourne, în finala probei de dublu mixt la Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului 2016.

Horia Tecău va juca sâmbătă, a treia finală de dublu mixt din carieră, la Australian Open. Românul și americanca s-a calificat în finală după ce vineri s-au impus în fața perechii formate din nTreat Huey (Filipine)/Andreja Klepac (Slovenia).

După doar o oră și 7 minute de joc, Horia Tecău și Coco Vandeweghe s-au impus cu scorul de 6-4, 6-4.

În ultimul act la dublu mixt, românul și americanca vor juca cu  învingătorii din meciul care opune principalii favoriți, Sania Mirza (India) și Ivan Dodig (Croația), și cuplul ruso-brazilian Elena Vesnina/Bruno Soares.

Calificarea în finală la dublu mixt, le asigură lui Tecău și Vandeweghe un cec de 75.500 de dolari australieni.

Tecău a mai câștigat proba de dublu mixt în 2012 alături de americanca Bethanie Mattek-Sands. Cei doi s-au impus atunci în trei seturi în fața cuplului Elena Vesnina (Rusia)/Leander Paes (India).

În 2014, alături de indianca Sania Mirza, românul a pierdut finala în fața perechii formate din Kristina Mladenovic (Franța)/Daniel Nestor (Canada).

Categorii: SPORT

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro