Horia Tecău și Jean Julien Rojer, favoriții numărul doi ai turneului de dublu masculin de la Dubai, s-au impus marți, în primul tur, în fața elvețienilor Roger Federer/Michael Lammer.

Horia Tecău și Jean Julien Rojer s-au impus în două seturi, scor 6-4, 7-6(12-10), după o oră și 29 de minute de joc cu perechea elvețiană formată din Roger Federer și Michael Lammer.

În sferturi, Tecău și Rojer va juca cu învingătorii din partida disputată de cuplurile Robert Lindstedt/Marcin Matkowski și Andrey Golubev/Denis Istomin.

Este pentru a doua oară când Tecău participă la turneul de la Dubai, și accede în sferturi de finală. În 2012, când partener de dublu îi era suedezul Robert Lindstedt, Tecău s-a oprit în sferturi, cei doi au fost învinși de perechea formată din israelienii Jonathan Erlich/Andy Ram.

Accederea în sferturi la Dubai le asigură lui Horia Tecău și Jean Julien Rojer un cec în valoare de 15,340 de dolari și câte 90 de puncte ATP.

Este al doilea român calificat în sferturi de finală la Dubai. Luni, Florin Mergea și Dominic Inglot au acces în sferturi după ce au trecut în primul tur de  ibericii Feliciano Lopez și Fernando Verdasco.

În sferturi, Mergea și Inglot vor juca cu perechea învingătoare din partida disputată de frații Bob și Mike Bryan și Roberto Bautista/Joao Sousa.