Horia Tecău și Jean Julien Rojer, eliminați în semifinale la turneul de la Halle

Horia Tecău și Jean Julien Rojer, eliminați în semifinale la turneul de la Halle
loading...

Horia Tecău și Jean Julien Rojer au fost eliminați vineri, în semifinalele probei de dublu masculin din cadrul turneului de tenis ATP 500 de la Halle, competiție dotată cu premii în valoare de 1,696,645 de euro.

Horia Tecău și Jean Julien Rojer, principalii favoriți ai turneului de tenis pe iarbă de la Halle, au fost învinși în mod surprinzător, vineri, de perechea formată din Raven Klaasen și Rajeev Ram.

Tecău și Rojer au pierdut primul set în tie-break cu 6-7(5-7), apoi s-au impus în setul doi cu 6-3 și au împins meciul în super tie-break, însă partida a fost întreruptă de ploaie.

După reluarea partidei, perechea româno-olandeză a pierdut cu 9-11, după ce a ratat două mingi de meci.

Calificarea în semifinale la Halle le asigură lui Tecău și Rojer un cec în valoare de 23,990 de euro și câte 180 de puncte ATP pentru fiecare.

În semifinale la dublu masculin la Halle este calificat și românul Florin Mergea care face pereche cu indianul Rohan Bopanna.

Categorii: SPORT

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro