Horia Tecău și Jean Julien Rojer au ratat calificarea în semifinale la turneul de la Miami

Horia Tecău și Jean Julien Rojer au ratat calificarea în semifinale la turneul de la Miami
loading...

Horia Tecău și Jean Julien Rojer, favoriți patru la Miami, au fost eliminați miercuri seară, în sferturile de finală de americanii John Isner și Sam Querrey.

Deși erau favoriți în partidă și porneau cu șanse reale la calificarea în semifinale, Tecău și Rojer au jucat slab și au pierdut partida în două seturi, scor 3-6, 4-6, după o oră de joc.

Accederea în premieră în sferturi de finală la turneul Masters de la Miami, le asigură lui Horia Tecău și Jean Julien Rojer, un cec în valoare de 36,770 de dolari și câte 180 puncte ATP.

În 2014, perechea româno-olandeză a fost eliminată în primul tur la Miami, de cuplul format din francezii Benneteau, Julien şi Roger-Vasselin, Edouard.

Tot miercuri seară a fost eliminată în sferturi la dublu feminin și românca Monica Niculescu. Astfel că în competiția de la Miami a mai rămas doar Simona Halep, care va juca în această noapte în sferturi la simplu cu americanca Sloane Stephens.

Categorii: SPORT

Autor

Recent NEWS

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro