Horia Tecău și Jean Julien Roier au eliminați joi, în turul doi la turneul Masters de la Monte Carlo, de italienii Simone Bolelli și Fabio Fognini.

Horia Tecău și Jean Julien Roier, capi de serie numărul trei la Monte Carlo, au fost învinși pentru a doua oară consecutiv în 2015 de cuplul format din italienii Simone Bolelli și Fabio Fognini.

Tecău și Rojer au câștigat primul set cu 6-3, dar l-au pierdut pe al doilea la limită, cu 5-7, pe serviciul olandezului. După care, în super tie-break, au fost conduși în permanență și cu 4-1 și 9-8, dar au reușit să revină în set și să galeze scorul la 9-9 și chiar să obțină o primă minge de meci pe serviciul adversarilor la scorul de 10-9. După care, perechea româno-olandeză și-a dat cu stângul în dreptul pe propriu serviciu, când a ratat o nouă minge de meci. Și-au pierdut de două ori serviciul la scorul de 11-10 și italienii au câștigat meciul cu 13-11.

Este a doua înfrângere usturătoare suferită de român și olandez în fața italienilor după cea din semifinale de la Australia Open.

În 2014, perechea româno-olandeză a fost eliminată în primul tur. În acest an vor încasa un cec în valoare de 12670 de euro.