Horia Tecău este primul și singurul român care reușește să câștige trei ediții consecutive la BRD Țiriac Năstase Trophy, dar cu trei parteneri diferiți.

Pentru al treilea an consecutiv, Horia Tecău a câștigat în 27 aprilie 2014, turneul de dublu masculin din cadrul BRD Năstase Țiriac Trophy 2014.

După ce în 2012 a câștigat turneul alături de suedezul Robert Lindstedt, iar în 2013 alături de Max Mirnîi, în acest an Tecău și-a adjudecat trofeul alături de olandezul Jean-Julien Rojer.

Tecău și Rojer, principalii favoriți ai probei de dublu, au jucat fantastic în finală, împotriva perechii formate din  Mariusz Fyrstenberg și Marcin Matkowski.

După semifinala ezitantă și dificilă de sâmbătă, Tecău și Rojer au defilat și au câștigat turneul de dublu în două seturi, scor 6-4, 6-4.

Sunt foarte fericit că am reușit să câștig din nou titlul de la București cu un nou partener. Sunt emoționat, am mulți prieteni în tribună, este singurul loc în care pot să joc în fața lor. Văd că a devenit o tradiție aici să avem un public numeros în turneul de dublu”, a declarat Horia Tecău la conferința de presă de după victorie.

În 2015, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer revin la București tot din postura de principali favoriți, pentru a-și apăra trofeul adjudecat în 2014.