Horia Brenciu are gânduri mari pentru noul sezon X Factor, care începe la Antena 1 din 17 septembrie de la 20.30: vrea să-i găsească o parteneră lui Dani Oțil și să-l însoare.

Astfel că eforturile simpaticului jurat se vor concentra in direcția căutării celor mai atrăgătoare concurente din acest an, posibile iubite pentru prezentator. „Eu vreau să dau iubire tuturor”, spune cu zâmbetul pe buze Horia. Colegul de prezentare al lui Dani, Răzvan, are o părere clară despre toată această poveste: „Brenciu vrea să-l însoare pe Dani pentru că el e naș de profesie.” Așa se face că Horia Brenciu le va mărturisi tuturor că e decis ca în noul sezon X Factor să-l însoare pe Dani. Mai mult decât atât, o va avertiza pe Delia că se așteaptă ca aceasta să facă și ea un copil: „Tu concentrează-te să faci copii. De Dani mă ocup eu. Dacă faci băiețel, o să-l cheme Horia și il botez eu”, glumește acesta.

Schimburile de replici pline de umor dintre jurați și prezentatori vor da naștere unora dintre cele mai efervescente momente pe scena X Factor în acest sezon. Încă din prima ediție, Horia Brenciu va fi cu ochii-n patru și își va lua în serios rolul de pețitor. Iar primele concurente pe care le are în vedere sunt două italience, venite la X Factor să cucerească publicul din România și să arate cât de bine cântă. Dialogul dintre aceștia va fi de-a dreptul savuros, mai ales că cei doi prezentatori sunt atenționați de Horia că trebuie să vină pe scenă.

Prima ediție X Factor aduce și o infuzie de Frank Sinatra. Mulți aspiranți la un loc într-una din echipele celor trei jurați vor alege să interpreteze celebra piesă „My Way”, în încercarea de a-l impresiona, în special, pe Horia. Inedită este apariția unuia dintre agenții de pază ai spectacolului, care decide să-și încerce și el norocul și să arate cât este de sensibil pe scenă.

My Way  a fost una dintre piesele cele mai cerute de către cei care au venit la audiții. Toți au început melodia, dar niciunul n-a reușit s-o termine. De ce, nu vă dezvălui acum. Le-am promis tuturor celor care s-au străduit să cânte piesa că pe 26 și 27 septembrie, la Sala Palatului, alaturi de HB Orchestra Big Band, voi încerca și eu s-o interpretez. Le-am spus că pot ridica mâna, dacă vor simți că nu transmit bine partitura”, declară Horia Brenciu.

Plină de emoție va fi și apariția din prima ediție X Factor a unei profesoare de zumba din Curtea de Argeș, în vârstă de 31 de ani, care alege să interpreteze piesa fostei concurente din echipa lui Ștefan Bănică, Nicoleta Nucă, „Nu sunt”. Copleșită de emoții, aceasta va da frâu liber lacrimilor și nu se va feri să își arate latura sensibilă. La fel de emoționant va fi și momentul în care un tânăr din Bistrița aproape că se va pierde cu firea în fața Deliei, căreia îi mărturisește că e îndrăgostit de ea: „O iubesc. Visez să cânt pe aceeași scenă cu ea”, spune acesta.

Tot în prima ediție, Ștefan Bănică va fi de-a dreptul cucerit de un moment de pe scena X Factor. Unul dintre momentele pe care cu siguranță cei aflați în sală nu îl vor uita prea curând și pe care cei de acasă îl vor savura din plin se petrece după o interpretare de excepție, când juratul Ștefan Bănică își cedează fotoliul de rock star ca semn al aprecieri momentului respectiv. Despre cine este vorba și cum s-a petrecut totul, joi seară la Antena1.

Noul sezon X Factor care începe din 17 septembrie de la 20.30 aduce noi reguli în concurs și dă publicului puterea de a decide și de a fi al patrulea jurat al show-ului. Așa se face că anul acesta, pentru a trece de etapa audițiilor, concurenții au nevoie de 3 DA. Dintre cei care vor primi trei răspunsuri affirmative, publicul poate să își voteze favoritul, astfel că cel care primește cele mai multe voturi este salvat de Bootcamp și merge în prima gală live. Telespectatorii au la dispoziție 24 de ore să își voteze favoritul, cu ajutorul aplicației X Factor România, care poate fi descărcată din magazinul de aplicații și care este disponibilă în variant IOS și Android.

brenciu - razvan si dani