Horia Brenciu se întoarce, sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”

Sâmbătă, 19 septembrie, de la ora 20.00, la „Te cunosc de undeva!”, continuă jocul fascinant al transformărilor. Seara celei de-a doua gale a noului sezon va fi deschisă de Horia Brenciu & HB Orchestra, cu un moment special dedicat unei icoane a muzicii mondiale, Frank Sinatra.

Cine va cânta alături de el câteva dintre cele mai cunoscute hit-uri ale celebrului artist, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi sâmbătă seara.

În aceeași ediție, curajoasa și talentata actriță Tania Popa va imita o moldoveancă pur sânge din noua generație, Lariss, și va cânta hit-ul acesteia, “Dale Papi”. Florin Ristei va face un show total transformat în Radu Ille, iar Viorica și Margherita din Clejani îi vor readuce în fața telespectatorilor Antenei 1 pe Mirabela Dauer și Marian Nistor, cu al lor cântec “Frunza mea albastră”. În premieră, la “Te cunosc de undeva!”, Cezar Ouatu se va transforma în Dida Drăgan, iar Șerban Copoț în Brian Adams. Adrian Enache îl va imita pe idolul său, un romantic al muzicii mondiale – Tom Jones, iar Carmen Simionescu va cânta “Nu m-am gândit la despărțire”, transformată în Dan Spătaru. Andreea Antonescu a renunțat la unghiile lungi și genele false pentru Paul Anka, personajul său din această gală, iar Nadir a încălțat pentru prima oară pantofii cu toc, pentru a o imita pe interpreta de muzică populară Niculina Stoican.

Care dintre ei va realiza cea mai bună transformare a serii, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 19 septembrie, de la ora 20.00, numai la “Te cunosc de undeva!”

horia brenciu - te cunosc de undeva