Horia Brenciu i-a adus un cadou neașteptat lui Răzvan Simion, de ziua lui

Horia Brenciu i-a adus un cadou neașteptat lui Răzvan Simion, de ziua lui
loading...

Ziua de naștere a lui Răzvan Simion a fost ieri motiv de bucurie pentru jurații XFactor, la audițiile care se desfășoară zilele acestea la Palatul Copiilor din Capitală.

Prilej pentru Ștefan Bănică, Delia, Horia Brenciu și Carla’s Dreams să-l sărbătorească pe prezentatorul show-ului și să se chestioneze unul pe altul ce i-a luat acestuia, la aniversarea celor 36 de ani.

Dacă Ștefan Bănică a mărturisit, zâmbind, că ” i-am luat 100 de euro din buzunar!„, Horia Brenciu i-a făcut o dedicație muzicală specială, care a determinat-o pe Delia să-și întrebe colegul dacă a băut, cumva, apă… micelară. Răzvan nu s-a mulțumit doar cu dedicația și a insistat să afle de la Brenciu ce i-a adus în dar.  „Toată dragostea mea”, a replicat acesta. „Mie să-mi spui, te rog, cum ai împachetat-o!„, nu s-a lăsat Răzvan.

Cum a continuat savurosul schimb de replici, telespectatorii Antenei 1 vor afla în această toamnă, în cel de-al șaselea sezon al show-ului “XFactor”.

Categorii: SHOWBIZ

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Scrie un comentariu

<

seventeen + four =