Horia Brenciu a lansat LIVE, la „Neatza cu Răzvan și Dani”,„O ZI DIN VIATA TA”, piesa care transpune muzical ritualul lui matinal!

E piesafiecareizile din viatanoastra. Ne trezim, cautamcana de cafea, ne uitampefereastra,savedem cum e vremeasipoate, intalnimzambetulcelui de langanoi.”,declaraHoriaBrenciu la lansareanoii sale piese “O ZI DIN VIATA TA”

Single-ul“O ZI DIN VIATA TA” se aflape cd-ul“40+”, album care s-a vandut in peste 20.000 de exemplare

“Familia mea este o constantasursa de inspiratie. De la copii, pana la sotie, cu totiiimioferadestulmotive safiuzambitor, plinde dragostesimai ales de energiesauasa cum zicesipiesa, sa am “sute de cuvinte, cevamaiumedecaroua”! 😉

Dupa“Hello”,“Dacaaisti”,Inima nu vrea”, “A naibiidragoste” si “Do what you like”, “O ZI DIN VIATA TA”este al 6-lea single extras de pealbumul 40+.

“Prima data cand au auzitversurile, colegiimei din orchestra m-au intrebatce-i cu cafeaua din debutulpiesei…Ei bine, contrarobisnuintelor, vamarturisescfaptulcaimi place la nebuniecafeauarece, cu miere! Era tainavietiimele! ” 

O ZI DIN VIATA TA”este o productiemuzicala HB Media Production, iarcompozitiaestesemnata de HoriaBrenciusi de Ivan Caragia. Versurile ii apartin tot luiHoriaBrenciu.

“Tuturorcelor care vorascultapiesa, le spun un secret! Interpretat LIVE, canteculsunasimai bine! I-am adaugatcateva solo-uri de senzatie! Cei care vorveni in concertelenoastre din turneul national, care vaincepepe 6 octombrie, la Piatra Neamtsi evident, cei care si-au cumparatbiletepentru 5 noiembrie, la SalaPalatului, vorsimti din plinefectele benefice ale melodieicantate LIVE!”