Halit Ergenc şi Berguzar Korel revin la Kanal D în cea mai intensă poveste de dragoste

Kanal D le aduce telespectatorilor, in curand, serialul turcesc „Patria mea esti tu” (original: „Vatanim Sensin”), una dintre cele mai frumoase povesti de dragoste spuse vreodata, ce ii are ca protagonisti, in rolurile principale, pe inegalabilul Halit Ergenc, care l-a intruchipat extraordinar pe Suleyman Magnificul in serialul omonim, si pe Berguzar Korel, sotia acestuia si actrita foarte iubita in Romania datorita rolului exceptional din „1001 de nopti”, productie difuzata tot de Kanal D.

Iubirea dintre cei doi actori, inceputa in urma cu un deceniu, pe platourile de filmare de la „1001 de nopti” continua, asadar, pe micul ecran, odata cu acest nou serial ce poarta semnatura regizorilor seriei „Secolul Magnific”.

Dramatica poveste de iubire va atinge inimile telespectatorilor si va arata cum stralucirea dragostei adevarate poate fi umbrita de cele mai dure imprejurari ale vietii.

O exprimare puternica a celor mai profunde si autentice emotii, prin personaje memorabile, interpretate de actori extraordinari, romantism uluitor, scenariu inteligent, filmari in locatiile spectaculoase, desfasurate de-a lungul coastei Marii Egee, de o frumusete care iti taie respiratia, toate acestea vor face din vizionarea serialului o experienta unica.

Dincolo de povestea de iubire, exista contextul istoric si personajul care are corespondent in realitate. Actiunea din „Vatanim Sensin” are loc in 1919, in timpul razboiului de Independenta al Turciei, iar Cevdet, personajul interpretat de Halit Ergenc, este transpunerea pe ecran a personalitatii unui erou national, pion important in razboiul dintre Turcia si Grecia, unul dintre oamenii de incredere ai lui Mustafa Kemal Ataturk.

Schimbarile dramatice socio-politice, realitatea cruda a razboiului pun dragostea dintre Cevdet (Halit Ergenc) si Azize (Berguzar Korel) la grea incercare.

Ea este mama devotata care lupta pentru a-si tine familia unita in vremuri extrem de dificile pentru o femeie. O femeie care isi gaseste alinarea in amintirea dragostei traite, dar care se vede nevoita sa-l respinga pe cel iubit. O mama condamnata sa aleaga intre familie si feminitate.

El este unul dintre cei mai tragici eroi ai tuturor timpurilor, un erou condamnat sa infrunte ruina familiei sale, fara a putea impidica acest lucru. Un tata al carui destin este sa fie parasit de familie si de femeia iubita din cauza unui secret pe care nu-l poate dezvalui nimanui. Cevdet e barbatul indragostit, blestemat sa priveasca cum femeia iubita ii scapa printre degete, fara a se putea opune. Cu toate acestea, el nu va renunta la minciuna sa, in numele juramantului facut, juramant atat de apropiat sufletului sau. Acest barbat, suficient de curajos sa infrunte moartea fara ezitare, accepta sa piarda ce este mai de pret in viata sa.

Femeia pe care a lasat-o in urma ii va sfasia sufletul cand va accepta casatoria cu un alt barbat, insarcinata fiind cu copilul sau. De ce ar accepta acest lucru? Cum este posibil ca cel mai transparent adevar sa cuprinda cea mai tragica minciuna? Poate dragostea invinge mandria si onoarea? Poate ramane dragostea nealterata in fata tradarii?

Nu pierdeti, in curand, la Kanal D, povestea de iubire care va va cuceri pentru totdeauna – „Patria mea esti tu”!