Caroline Wozniacki a pierdut în mod dubios partida cu Caroline Garcia. Daneza a condus dar a pierdut în mod ciudat meciul. Drept urmare, Simona Halep este obligată să câştige meciul cu Elina Svitolina dacă vrea să se califice în semifinale la Turneul Campionilor.

Jocuri de culise la Turneul Campioanelor. Caroline Wozniacki a câştigat primul set cu 6-0, după care a început să se înmoaie brusc în setul doi pe care l-a „cedat” cu 6-3 pe propriul serviciu. În setul trei, daneza a făcut balet în fiecare game. A condus şi cu 5-4, scor la care a servit pentru meci, dar brusc serviciul nu îi mai funcţiona. Mingile nimereau toate doar în fileu. Suspect a fost şi faptul că pe retur, daneza nu mai era aşa compativă, cu mare lejeritate dădea mingile afară.

După două ore şi 17 minute de joc, daneza a „pierdut” meciul cu Garcia în trei seturi, 6-0, 3-6, 5-7.

Calificată deja în semifinale, daneza este suspecată că a „vândut” meciul lui Garcia pentru a o scoate din cărţi pe Halep iar ea să ajungă numărul unu mondial.

Urmare a acestui rezultat extrem de dubios, Simona Halep este obligată să cîştige meciul cu Svitolina pentru a se putea califica în semifinalele Turneului Campioanelor.