Simona Halep a făcut sâmbătă, primele declaraţii după înfrângerea usturătoare suferită în semifinale la Indian Wells. Românca recunoaşte că înfrângerea este greu de digerat.

Simona Halep s-a bătut singură în semifinale la Indian Wells. Românca a fost praf şi pulbere în meciul cu japoneza pierdut rapid, cu 6-3, 6-0.

Nu am fost pregătită să joc acest meci şi am evoluat prost. Partea bună este că am jucat semifinale, după multe săptămâni de pauză. !, însă îmi voi reveni, mâine e o nouă zi…Am jucat bine până la 4-3, dar apoi mi-am pierdut concentrarea, nu ştiu de ce. Nu sunt surprinsă să văd două jucătoare de 20 de ani în finala de la Indian Wells. Ambele joacă foarte bine şi merită să joace în ultimul act al turneului”, a spus Simona Halep.

Românca a fost învinsă în premeiră de japoneză, după patru meciuri disputate. Însă Halep a jucat dezastruos. Simona şi-a pierdut calmul la jumătatea primului set, a lovit haotic şi a păstrat aceeaşi tactică autodistructivă până la final.

Naomi Osaka va juca finala cu rusoaica Daria Kasatkina.

Simona Halep a câştigat ediţia din 2015 a turneului de la Indian Wells, iar anul trecut a fost eliminată în turul al treilea de către Kristina Mladenovic.