Presa internaţională a fost cu ochii pe Simona Halep  şi nu au avut deloc cuvinte de laudă la adresa româncei după ce sportiva a pierdut într-un mod incredibil partida daneza.

Halep a fost spulberată atât pe teren cât şi în presa internaţională. Marile publicaţii din Europa au criticat-o pe româncă pentru jocul catastrofal de la Turneul C ampioanelor un de a reuşit să câştige doar două game-uri în meciul cu Caroline Wozniacki.

Presa internațională a trat pe larg subiectul înfrângerii liderului mondial, remarcând jocul foarte slab al româncei. 

„Caroline Wozniacki a demolat-o pe Simona Halep în doar 64 de minute. Halep s-a chinuit să intre în meci și a comis multe greșeli neforțate”, au scris cei de la Tennis World.

Site-ul WTA a remarcat rapiditatea victoriei lui Wozniacki: „A trecut ca o furtună pestre Simona Halep. Daneza a continuat forma bună de la Turneul Campioanelor, unde a pierdut până acum doar patru game-uri”.

„O partidă dezastruoasă făcută de Simona Halep. Românca a suferit o lecție severă într-un joc în care a câștigat doar două game-uri”, a scris publicația Tennis Circus.

Și spaniolii au observat forma dezastruoasă arătată de Simona în meciul cu Wozniacki: „O Halep de nerecunoscut a fost învinsă de Wozniacki, care a profitat din plin de starea de nervozitate a româncei”, a scris El Mundo Deportivo.

Vineri, de la ora 14,30, în direct la Digi Sport 2, Halep joacă ultima şansă de calificare. Va da piept cu Elina Svitolina. De la ora 11.00, Caroline Wozniacki și Caroline Garcia joacă în Grupa Roşie şi rezultatul din acest meci o poate ajuta sau îngropa pe Halep.