Simona Halep nu și-a putut stăpâni lacrimile în timpul declarațiilor din timpul festivității de premiere la finalul meciului dramatic pierdut în faţa danezei.

Simona Halep a fost foarte afectată de pierderea finalei de la Australian Open. Cu ochii în lacrimi, românca a spus la festivitate că este tristă că nu a putut câştiga.

„Nu este ușor să vorbesc acum. Vreau să o felicit pe Caroline și întreaga sa echipă. Să-l felicit pe tatăl tău pentru tot ce a făcut. A fost un turneu foarte bun pentru mine.  Nu am început foarte bine, m-am accidentat. Sunt tristă, nu am putut câștiga. Caroline a fost mai bună decât mine. Sunt tânără, sigur voi mai avea oportunități. Vreau să îi mulțumesc echipei mele, oamenilor care mă privesc. E păcat că nu am reușit nici a treia oară. Poate a 4-a va fi cu noroc. Vă mulțumesc pentru sprijin. Ne revedem anul viitor, tot aici, a declarat Simona Halep.

Românca a pierdut finala de la Australian Open, după două ore şi 50 de minute de joc. Daneza s-a impus în trei seturi, scor 7-6(7-2), 3-6, 6-4 şi de luni redevine numărul unu mondial.

halep trofeu australian open