Simona Halep, la scurt timp după umilinţa suferită în turul doi la Wuhan în faţa rusoaicei Daria Kasatkina, a făcut o declaraţie halucinantă pentru site-ul WTA: Nu e nicio dramă!

Simona Halep nu pare prea afectată de eşecul încasat la Wuhan. românca a declarat că nu face o dramă din această înfrângere, însă a subliniat că va avea multe de învăţat din ea.

„Nu am mai jucat de vreo lună. Este greu să revii şi să joci meciuri. Este greu să intri în ritm în câteva ghemuri. Poate a fost o greşeală că nu am jucat, dar aveam nevoie de odihnă după US Open. Cred că Daria a jucat foarte bine şi i-a ieşit totul. Dar nu a fost cea mai bună zi a mea. Este greu, dar iau lucrurile aşa cum sunt. Nu este nicio dramă. Dar cu siguranţă voi discuta despre acest meci şi voi învăţa multe din el”, a declarat Halep, conform wtatennis.com.

Daria Kasatkina crede că meciul cu românca a fost mult mai greu decât o arată scorul: Mereu este greu să joci contra Simonei. Meciul a fost mai greu decât o arată scorul, eu am jucat bine. M-am şi pregătit bine pentru acest meci. Vreau doar să joc cel mai bun tenis, să mă concentrez la fiecare punct pentru că nu vreau să spun că îmi doresc ceva şi aşa ceva nu se va întâmpla.

Simona Halep a fost învinsă, marţi, cu scorul de 6-2, 6-1, de rusoaica Daria Kasatkina, locul 31 WTA, în manşa a doua a turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan.