Caroline Wozniacki face declaraţii de intimidare la adrea lui Halep despre care spune că o poate învinge pe româncă dacă ea rămâne agresivă în meci.

Meci tensionat mâine la Turneul Campioanelor între Simona Halep şi Caroline Wozniacki. Cine câştigă meciul se califică 100% în semifinalele Turneului Campioanelor.

daneza a pornit războiul psihologic încercând să pună rpeiune pe româncă. Fostul lider mondial urmează meciul cu Halep, pe care daneza ştie cum s-o învingă, după cum susţine.

”Este o adversară dificilă, returnează multe mingi şi ştie cum să treacă din defensivă în ofensivă. Voi încerca să rămân agresivă şi să-mi fac jocul. Cu siguranţă este un joc diferit, este un alt turneu. Sunt doar fericită că am câştigat astăzi, că am avut un start bun în turneu şi vom vedea ce va fi în următorul meci. Ştiu că va fi unul dificil, dar sunt entuziasmată”, a spus Wozniacki, conform DigiSport.

Ultima întâlnire directă dintre Halep şi Wozniacki a avut loc la Eastbourne, în acest an, când daneza s-a impus cu scorul de 5-7, 6-4, 6-1. Wozniacki s-a mai impus în optimi la Dubai, în 2012 (6-2, 6-3) şi în semifinale la Stuttgart, în 2015 (7-5, 5-7, 6-2), iar Halep a câştigat confruntările din semifinalele de la New Haven din 2013 (6-2, 7-5) şi de la Dubai din 2015 (2-6, 6-1, 6-1).

Meciul Simona Halep – Caroline Wozniacki se va disputa miercuri, de la 14:30, în Grupa Roşie de la Turneul Campioanelor, în direct la Digi Sport 2.