Abuzurile și bătaia de joc nu se mai opresc în dosarul Marianei Rarinca. După ce au admis casarea deciziei definitive și rejudecarea, judecătorii Dorel Matei și Anamaria Trancă, recuzați de Mariana Rarinca, și-au judecat unul altuia, cererile de recuzare și surpriză: LE-AU RESPINS. Astfel că pe 21 august o vor rejudeca pe Rarinca și cel mai probabil, o vor condamna pentru că trebuie să-i spele imaginea Liviei Stanciu.

Dacă vine de la DNA și este pentru doamna Livia Stanciu, e permis orice doar ca să fie bine pentru șefa Înaltei Curți.

După ce judecătorul Dorel Matei și-a dat singur dosarul cu contestația DNA, apoi a preschimbat termenul de judecare iar pe 17 august a admis cererea procurorilor, azi aflăm că el a judecat cererea de recuzare a colegei de complet Anamaria Trancă, iar aceasta a judecat cererea de recuzare a lui.

Astfel că și-au respins unul altuia, cererea de recuzare formulată de avocatul Marianei Rarinca, după care s-au reunit în complet și au admis cererea DNA de rejudecare a dosarului de achitare.

Lumeajustitiei.ro a intrat în posesia încheieriii din camera de consiliu din dată de 17 august 2015 prin care s-a decis respingerea cererii de recuzare a judecătorului George Dorel Matei.

În cuprinsul încheierii, judecătorii Anamaria Tranca şi Alin Benone Raduinea îşi motivează respingerea cererii de recuzare formulată de Mariana Rarinca prin aceea că nu poate constituit temei de recuzare a judecătorului nemulţumirea unei părţi cu privire la măsurile luate de completul de judecată.

După ce colega de complet a respins cererea de recuzare a judecătorului Dorel Matei, acesta a procedat la fel în cazul cererii de recuzare formulată de Rarinca și la adresa judecătoarei Anamaria Trancă.

Așadar, și-au respins pe rând cererile de recuzare și au revenit în completul care a casat decizia dată de Curtea de Apel București pe 20 iunie 2015 prin care stabileau că Mariana Rarinca nu a șantajat-o pe Livia Stanciu.

Drept urmare, pe 21 august, cei doi judecători o vor executa fără doar și poate pe Mariana Rarinca pentru a putea să-i spele imaginea Liviei Stanciu.

Din păcate, CSM nu vede astfel de anomalii și abuzuri ale justiției și în loc să facă curățenie în justiție, bagă pumnul în gura presei și spune că nu e bine să ne dăm cu părerea și să o atacăm pe Livia Stanciu.