Lupta dintre cele trei echipe continuă luni la „Chefi la cuțite”, de la 20.30, la Antena 1. Și deși rândurile se strâng și presiunea e tot mai mare pe măsură ce se apropie finala, apariția Ginei Pistol aduce mereu o pată de culoare și voie bună.

Chiar dacă dă și vești proaste, Gina știe mereu și cum să destindă atmosfera. Iar glumele dintre ea și chef Scărlătescu sunt deja celebre și nu vor lipsi nici în ediția de luni.

Îmbrăcată într-o ținută foarte sexi, frumoasa prezentatoare de la Antena 1 va atrage toate privirile când va păși în platou.

Aceasta îi va spune lui chef Scărlătescu, burlacul juriului: „Dacă ajungi la 90 de kilograme, am rochia de mireasă în mașină!”. „Ai grijă ce-ți dorești, Gina!”, îi va răspunde Cătălin râzând.

Prilej tocmai bun pentru ceilalți doi chefi să glumească pe seama colegului lor: „Cătălin, rochia e pentru tine, să mergi să o probezi”, va glumi chef Bontea, în vreme ce chef Dumitrescu va adăuga: „Noi tot încercăm să te însurăm, o să încercăm și sezonul următor dacă nu reușim acum!”