Gina Pistol a fost pusă de Nea Mărin, la muncă grea în reality show-ul„Poftiți de vă iubiți!” de la Antena 1. Vedeta a fost nevoită să mulgă atât oi cât și vaci.

Iubitoare a tradițiilor românești și a vieții la țară, Gina Pistol a avut parte de experiențe inedite la „Poftiți de vă iubiți!”. Nea Mărin a trimis-o împreună cu celelalte vedete – Cosmina Păsărin, Cătălin Moroșanu și Octavian Strunilă – la stână, pentru a mulge oile și vacile. Zis și făcut!

Înarmate cu chef de muncă și mânate de dorința de a organiza una dintre cele mai frumoase nunți din acest sezon, vedetele s-au pus pe treabă, numai că au aflat pe pielea lor că nu e lucru ușor să mulgi laptele. „O bună parte din lapte a nimerit pe cizma mea și pe picior”, povestește Gina. „Iar Moroșanu cred că avea în ghete un litru de lapte.”

Dacă oițele au fost mai necooperante, văcuțele s-au arătat mai prietenoase, astfel că Gina s-a descurcat bine și chiar a fost invidiată de ceilalți. Cum se va termina totul, telespectatorii Antena 1 vor afla luni și marți de la 20.30 la „Poftiți de vă iubiți!”.

gina pistol - oi - morosanu