Ghinion curat pentru Simona Halep. S-a accidentat în finala de la Roma

Ghinion curat pentru Simona Halep. S-a accidentat în finala de la Roma
loading...

Simona Halep este lovită de ghinion la Roma. Calificată în premieră în finala turneului italian, românca s-a accidentat duminică, în primul set, la scorul de 5-2, tocmai când servea pentru adjudecarea setului.

La primul punct al game-ului, ucraineanca a trimis lung o minge și Halep a căclcat greșit și și-a sucit glezna piciorului drept, apoi a căzut pe zgură. Meciul s-a oprit preț de un minut, arbitrul de scaun a venit repede la Halep pentru a vedea dacă este în regulă. Cu greu, românca s-a ridicat de jos și era atât de afectată încât uitase să-și ia și racheta. Arbitrul a făcut-o atentă să-și ia racheta de jos.

Inevitabilul s-a produs, Halep și-a pierdut serviciul și mai apoi  Elina Svitolina și-a făcut serviciul și s-a apropiat amenințător de Halep, scor 5-4. Halep și-a chemat antrenorul care a reușit să o motiveze pentru a putea continua meciul. Românca a strâns din dinți și-a făcut serviciul și a câștigat primul set cu 6-4.

După care, Halep a solicitat îngrijiri medicale în pauza dintre seturi. Simona a debutat cu break în setul doi dar mai apoi și-a pierdut rapid serviciul și ucraineanca a preluat conducerea cu 2-1.

simona halep ingrijiri medicale roma

Categorii: SPORT

Autor

recentNEWS.ro

Puteți contacta redacția site-ului de știri www.recentnews.ro pentru sugestii, ponturi, comentarii, păreri, sau drepturi la replică, la adresa office@recentnews.ro

Comentarii

  1. Rent a car Bucuresti
    Rent a car Bucuresti 21 mai, 2017, 15:42

    Cea mai buna tenismana a Romaniei.

    Reply this comment

Scrie un comentariu

<