Bărbaţii gândesc simplist şi din firea lor, au nevoie doar să bifeze un anume scop. Aşa că momentul logodnei este, prin prisma lor, un moment dificil mai mult pentru alegerile pe care le fac în materie de inel.

Emoţiile sunt mari când vine întrebarea şi alegerea cadrului, însă ce te faci când nu îi place inelul şi de altfel elementul principal al cererii în căsătorie? Iată un mic ghid dedicat bărbaţilor la ananghie, când alegerea unui inel este mai mult decât o sesiune de shopping.

  • Alege ce îţi place să vezi că tronează pe degetul său. Să fim serioşi, nu îl porţi tu, însă tu îți vei asuma mândria de a fi ales acea bijuterie pe care o arată oricui. Mândria ei este echivalentă cu a ta până la urmă. Aşadar, alege un inel ce ştii că te va încânta şi pe tine când îl va avea pe deget.
  • Stilul ar trebui să se apropie cu cel al verighetelor. Desigur, nu este cazul acum să te gândeşti la acestea, însă cu siguranţă aveţi un tipar comun. Dacă e aur alb, atunci şi inelul de logodnă ar trebui să fie din acest tip de material şi metal preţios. Asta pentru că inelul de logodnă încă se poartă şi după nuntă şi de cele mai multe ori chiar se combină cu verigheta, purtat pe acelaşi deget.
  • Alege o variantă simplistă: caută pe internet „magazin online inele de logodna”. Aşa îţi uşurezi oarecum munca de a sta în faţa unui magazin cu orele şi a decide ce tip de inel străluceşte mai mult şi este mai atrăgător. Poţi de asemenea să mergi pe ideea de a personaliza un astfel de inel şi tot online găseşti variante. Mai ales în ritmul zilelor moderne, magazinele de acest gen, specializate în producţia de bijuterii, oferă alternativa metodelor de cumpărare – profită din plin!
  • Stilul personalizat. Nimic nu se compară cu fericirea unei femei când îşi dă seama că bărbatul iubit îi confirmă încă o dată devotamentul şi dragostea. Ea vede o mai mare apreciere în detalii, aşa că gravura, spre exemplu, ar putea să o încânte maxim.
  • Cu piatră, fără piatră… de regulă o astfel de alegere te duce în punctul comun de a miza pe inelul cu piatră centrală. Nu este însă singura opţiune, aşa că la fel de preţios poate fi şi cel încrustat numai cu pietre. Cele mai multe şanse ca femeia să aprecieze maxim inelul primit se referă însă la inelul cu piatră, una proeminentă de regulă.

Un stereotip din acest punct de vedere înseamnă alegerea unui inel cât mai mare. De asemenea, mulţi bărbaţi mizează pe faptul că „diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei”. Poate că aşa este; poate că nu va mai avea ocazia să investească atât de mult într-o bijuterie şi unica ei piesă de valoare să rămână acest inel. Poţi face un sacrificiu cât să alegi inelul de logodnă unic. Însă, nu toate femeile gândesc la fel; sunt sofistificate, pretenţioase şi merită mai mult decât a merge pe o idee clasică. Aşadar bărbaţi, pregătiţi-vă de un test de stil în alegerea inelului pentru că până la urmă chiar asta este.