Sase vedete de top vor fi in fiecare editie a emisiunii-concurs ce le poate aduce concurentilor un premiu urias de 25 000 de lei.

O noua vedeta de top se alatura Kanal D pentru a prezenta, din toamna, un super show: „Super Potriveala” („Match Game”), una dintre cele mai longevive si de succes emisiuni-concurs din istoria televiziunii mondiale!

E tanar, carismatic si cu un succes nebun in tot ceea ce a intreprins pana acum in lumina reflectoarelor, fie ca este vorba de muzica sau de proiecte in televiziune. George (ex Jorge) va intra in familia Kanal D la carma unei competitii care le va aduce concurentilor nu numai celebritate, ci si un premiu consistent de 25.000 de lei la fiecare editie a show-ului!

„Sunt foarte bucuros si onorat sa prezint un format celebru cum e , la Kanal D! Abia astept sa incepem filmarile si sa imi cunosc mai bine colegii; pe multi dintre ei deja ii stiu de ani buni, dar cu siguranta se vor lega prietenii stranse pe mai departe”, a declarat George despre venirea la Kanal D.

George va avea alaturi de el, in concurs, un panel cu sase vedete foarte apreciate de publicul din Romania. In fiecare editie, doi concurenti (non-vedete) isi vor testa abilitatile si se vor distra copios incercand sa afle cuvintele lipsa dintr-o propozitie, astfel incat raspunsurile lor sa se potriveasca cu cele ale starurilor din panel.

Jocul consta in doua runde, urmate de etapa finala („Super Match”), jucata doar de concurentul care a adunat cele mai multe puncte la finalul Rundei 2.

, care aduce punctele ce-i vor departaja pe concurenti, se obtine atunci cand un concurent si un membru al panelului ofera un raspuns identic/ similar la aceeasi intrebare.

Despre formatul original – „Match Game”

„Match Game” este unul dintre cele mai cunoscute game show-uri din lume, a avut premiera in 1962 si este considerat si astazi una dintre cele mai de traditie si de succes emisiuni-concurs internationale. In 2013, celebra publicatie americana „TV Guide” clasa „Match Game” pe locul 4 in topul celor mai de succes 60 de game show-uri realizate vreodata.

„Match Game” a fost si ramane o sursa de inspiratie pentru foarte multe game show-uri, insa cel mai cunoscut spin-off ramane „Family Feud” (model preluat si de televiziuni importante din Romania). In vara anului 2016, ABC semna cu celebrul actor Alec Baldwin pentru rolul de prezentator, relansand astfel „Match Game” dupa o pauza de mai bine de 20 de ani. In primavara acestui an a fost lansat cel de-al doilea sezon al show-ului, cu Alec Baldwin prezentator.

„Match Game” ramane un show de succes, care s-a reinventat si a avut succes rasunator de-a lungul a mai bine de jumatate de secol, descretind fruntile ale generatii intregi din intreaga lume.

Formatul este distribuit de FremantleMedia North America. „Match Game” a mai fost realizat in teritorii din intreaga lume: S.U.A, Australia, Canada, Indonezia, Mexic, Franta, Germania, Marea Britanie. A cunoscut un succes urias in toate aceste tari, iar relansarea sa la ABC, cu Alec Baldwin ca prezentator, dupa doua decenii de pauza, a crescut cota de piata a postului, la nivelul targetului Comercial, cu 70%.

Casting pentru „Super Potriveala”!

Astazi s-a dat startul castingului pentru acest show, asadar toti cei care au implinit varsta de 18 ani si doresc experienta vietii lor, distractie la maximum in lumina reflectoarelor si un premiu consistent de 25 000 de lei se pot inscrie accesand pagina http://www.kanald.ro/superpotriveala.