George Stănescu a câştigat duminică, cel de-al 12-lea turneu de tenis organizat de RTP în anul 2020. L-a învins în finala turneului RTP 250 GOLD CUP 2020, pe Cristian Bălan din Călăraşi.

George Stănescu a câştigat cel mai mare turneu de categorie RTP 250 organizat până în prezent. 42 de jucători au participat duminică, la turneul RTP 250 GOLD CUP 2020.

După şase meciuri de tenis, George Stănescu s-a impus în finală în faţa lui Cristian Bălan, în două seturi, scor 4-2, 4-2 şi a devenit în premieră campnion RTP la nici o lună de când a debutat în circuit. Pentru această performanţă, George Stănescu a fost recompensat cu un premiu în valoare de 250 lei, cu celebra cutie cu 24 perechi de şosete de la Laboratorul de şosete, un deodorant premium, bio, pentru maşină de la compania Aveir, 250 de puncte RTP dar şi trofeul turneului RTP 250. De luni, George Stănescu va juca la categoria Avansat în circuitul RTP şi are calificarea asigurată la turneul Campionilor RTP din 1 noiembrie 2020.

Cristian Bălan, favorit numărul nouă al turneului, a reuşit cea mai mare performanţă de până acum în cadrul circuitului RTP. A bifat prima sa finală RTP, trecându-şi astfel în palmares primul trofeu de finalist RTP. Pe lângă trofeu, Cristian Bălan a mai primit şi 200 lei dar şi un premiu de la Compania Aveir, celebrul deodorant premium, bio, pentru maşină.

Trofeele pentru campionul RTP 250 şi finalist, au fost furnizate şi personalizate de noul partener al RTP, Compania Leonte. Finala a fost arbitrată de Florin Cristea, iar arbitrii de linie au fost Luchian Cincu şi Mario Stănciulescu.

Arbitrii turneului RTP 250 GOLD CUP 2020 au fost, Luchian Cincu, Mario Stănculescu, Florin Cristea, Sergiu Jivan, Marius Zeciu, Radu Năastase, Adrian Vătăşescu, Bogdan Iorga şi Valentin Mitrică. Arbitru Principal şi Supervisor RTP, Sebastian Popescu.