George Copos a fost eliberat condiționat din închisoare, în baza unei decizii luate marți, de Tribunalul București. După 400 de zile de pușcărie, afaceristul se bucură din nou de libertate.

George Copos face Paștele în familie, întrucât a fost eliberat condiționat din închisoare.

La ieşirea din penitenciar, George Copos a vorbit cu jurnaliştii cărora le-a spus că închisoarea a fost o experienţă extrem de grea şi dificilă, pe care nu o doreşte nici duşmanilor duşmanilor lui. Copos a spus, citându-l pe Nice, că ce nu te doboară te face mai puternic, mai ales dacă ai pentru ce să înduri.

Fostul patron al Rapidului a spus că este îngrijorat de ce se întâmplă cu capitalul românesc precizând că el a plătit 260 de milioane de euro taxe la stat.

Copos a spus că de la penitenciar merge direct la spital ca să vadă ce probleme de sănătate are.

Pe 25 februarie, Judecătoria Sectorului 5 a respins propunerea de eliberare condiţionată a lui George Copos, trimisă instanţei după ce Comisia de la Penitenciarul Rahova a stabilit că acesta întruneşte condiţiile pentru a fi pus în libertate, întrucât a executat o treime din pedeapsa de patru ani.

Tribunalul Bucureşti a admis astfel contestaţia lui George Copos în cazul deciziei Judecătoriei Sectorului 5 prin care a fost respinsă propunerea de eliberare condiţionată. Instanţa Tribunalului Bucureşti a dispus ca George Copos să fie pus de îndată în libertate.

Curtea de Apel Bucureşti a stabilit pe 4 martie 2014, condamnarea la trei ani şi opt luni de puşcărie în dosarul transferurilor din fotbal, iar pe 25 august 2014, Tribunalul Bucreşti l-a condamnat la patru ani de închisoare în Dosarul Loteria I.

Copos ar putea să se întoarcă cât de curând în spatele gratiilor, întrucât este judecat şi în Dosarul Loteria II.