Civilizație fără curent electric nu este posibilă. Chiar și în vârf de munte, în ziua de azi poți avea curent electric graţie generatoarelor de curent. Companiile de profil au creat generatoare portabile, precum o geantă, ușor de transportat, pe care le poți lua peste tot pe unde călătorești.

Munte, mare, acasă, în deplasare, peste tot poţi avea acces la o sursă permanentă de curent electric cu ajutorul unui generator.

Compania Stager a creat generatoare ce por fi utilizate în cazuri de urgenţă, chiar şi pentru ieşirile la picnic la iarbă verde, sau în expediţi pe munte.

Generatoarele electrice Stager au un design compact şi clasic, pot fi folosite atât pentru uz casnic cât şi profesional. Compacte şi portabile, aceste generatoare de curent va vor asigura necesarul de energie electrică în situaţiile de urgenţă.

Construite să reziste 30 de ani, generatoarele sunt uşor de instalat şi întreţinut şi pot avea autonomie şi de 10 ore aşa cum este cazul modelului Stager GG 3500 ce oferă o putere maximă de 3 kw.

În România, acest tip de generatoare sunt importate de compania TEO MAR MANAGEMENT cu sediul în Șoseaua Viilor Nr. 92, Bl. 4A, Sector 5, București.

Pe site-ul companiei www.generatoaredecurent.info, vei găsi toate modelele de generatoare marca Stager, în clasificate în funcţie de puterea electrică

TEO MAR MANAGEMENT comercializează şi generatoare Uz General, Generatoare Digitale/inverter, Generatoare Industriale și chiar Generatoare Sudură, de la firme renumite precum Kipor.

Dacă vreţi un generator de curent şi nu ştiţi ce model să alegeţi, nu vă faceţi griji, angajaţii companiei Teo Mar Management vă oferă gratuit consultanţă pentru alegerea modelului potrivit nevoilor dumneavoastră, indiferent dacă sunteţi persoană fizică sau juridică. Electricienii se vor deplasa la domiciliul sau sediul firmei dumneavoastră pentru estimare putere consumatori, instalarea automatizării dacă este cazul, racordarea la reţeaua electrică, testarea şi punerea în funcţiune a generatorului, etc.

Compania asigură atât transportul cât şi montajul generatorului de curent la dumneavoastră acasă sau la sediul frimei.

Datorită tehnologiei avansate utilizată în fabricaţie, Generatoarele digitale oferă calitate şi avantaje competitive întrucât sunt mai uşor de transportat şi utilizat.

Tehnologia Inverter purifică curentul produs de alternator, îl transformă în curent continuu, reduce distorsiunile la cea mai joasă limita şi îl transformă în curent alternativ de înalta stabilitate. Se recomandă utilizarea acestor generatoare pentru alimentarea consumatorilor sensibili la fluctuaţii de tensiune sau frecvenţa, cum ar fi : echipamentele de măsură mobile, computere, sisteme audio-video.

Generatoarele digitale oferă protecţie la suprasarcină şi la nivel scăzut de ulei. Consumul redus de combustibil, sistemul de atenuare a sunetului şi tehnologia Inverter încadrează aceste generatoare în gama generatoarelor profesionale.

Montarea generatorului de curent se recomandă a fi efectuată în exteriorul clădirilor întrucât acesta trebuie fixat pe o platformă de beton armat turnată într-o locaţie uşor accesibilă pentru mentenanţă şi alimentare cu combustibil. De preferat este alegerea unui loc cât mai aproape de panoul de distribuţie.

Informații despre generatoare găsiți și pe paginile de socializare ale companiei Teo Mar Management, facebook, twitter și google plus.